Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így hogy hangzik szerintetek?

Ez így hogy hangzik szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kèrdèsem, persze erre pontos vàlaszt nem lehet adni, hogy 168 cm-hez 53 kg nem tűnik soknak, igaz? 16 èves làny vagyok, 10 ève ùszom, bàr nem versenyszerűen, nègyszer egy hèten 60 min/65-70-et, nagyon imàdom. Règebben voltak problèmàim nem-evèssel kapcsolatban, ìgy ilyen kèrdèsekben jò lenne màsokra is hagyatkozni. Szòval csak az èrdekelne, mi az első kèpetek, ami beugrik a leìrtakbòl. Előre is köszönöm!:) A.

#úszás #testkèp
2012. júl. 26. 09:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Én ugyan ennyi vagyok csak 169 cm, és vékony. Most próbálok magamra izmot felszedni hogy ne zsíról álljon a testem de mindenki más alkat. Nekem karcsú testem van 53 kg-osan, igaz a fenekemből próbálok faragni mert valamiért minden oda rakódik le és próbálom a zsírt lefaragni, és izmot aláépíteni..

Te sem lehetsz kövér, vékony lehetsz, talán még izmos tónusos is ha úszol Persze attól függ hogyan eszel mellette.

Soknak egyáltalán nem sok az 53 kg.

2012. júl. 26. 10:23
 2/3 anonim ***** válasza:

168/53 az talán még kevés is:) De ha mozogsz, rendesen eszel akkor biztosan nagyon csinos vagy!

Egyébként inkább a szemednek higgy és azoknak a véleményére adj, akik személyesen ismernek;)

2012. júl. 26. 12:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Helló! Éppen most jöttem haza edzésről:) Igazából megnyugtattatok, mert úgy érzem, sajnos nem vagyok képes normálisan felmérni hogy nézek ki. Igen, ez igaz, hogy a barátaim véleményére lenne jó hagyatkozni, de szerintem ők sem tudnának megnyugtatni, csak a saját szememnek hinnék. Az úszásról pedig: igen, tavaly óta kezdett a lábam és a karom nagyon izmosodni, szinte úgy érzem, "egyben van a lábam". Ezt normálisan nem tudom elmondani:)) De köszönöm még egyszer a válaszokat!
2012. júl. 29. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!