Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok fogyni?

Miért nem tudok fogyni?

Figyelt kérdés
168cm és 50 kg vagyok. 3 éve fogyozóm, de nagyon semmi sem ment le rólam. Azért valamennyit izmosodtam. A nyár elején eldöntöttem, hogy minden nap kemény 3 órát tornázok, fél órát futok és sok gyümölcsöt eszek. Eddig mindig végig csináltam, de semmit sem erősödtem sem fogytam. Inkább még dagadtabbnak látom magam. Miért?
2012. júl. 25. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom lány vagy, így ebből adódóan a 168cm és 50kg az teljesen rendben van, sőt, még vékony is. Vannak lány ismerőseim, nálad alacsonyabbak, és 50kg körüliek, nincs velük semmi probléma, nem kövérek. Hová akarsz elfogyni ennyire?
2012. júl. 25. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:

A diéta alapja a SZILÁRD ÉTKEZÉSED!!!-en múlik legnagyobb részben.

1./ protein 2-2,5g/testsúly kg és 1-1,6g szénhidrát/testsúly kg.

2./ Nyers, párolt zöldségek minden mennyiségben.

3./ Sajnos gyümölcsök ez esetben részben no!! Sok bennük a szénhidrát. 1 alma főétkezéskor.

4./ Szénhidrát esetén aránylag a jobb szénhidrátoknál maradni, mint puffasztott rozs, rizs, zabpehely.

5./ Napi 3 liter ásványvíz, tea, gyümölcstea.

6./ Esszenciális zsírsavak. (például Stillmass MCT olajpor), lenmagolja, oliva.

Ajánlatos napi többszöri (5) étkezés. Keveset, sokszor, hogy folyamatosan, nem megterhelve az emésztésed. Soványhúsok, nyers, vagy párolt zöldségekkel, esetleg savanyított tejtermékek.

Protein esetében érdemes olyan proteint választani ami széhidrát, és zsírmentes, vagy megközelítőleg az. Szóba jöhet HiTech Whey C6

2012. júl. 25. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:

"1-1,6g szénhidrát/testsúly kg"

Előző válaszoló ne haragudj, de ez rettenetesen kevés! Főleg ha mozog is mellette valaki.

2012. júl. 25. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet, ingyenesen letölthető.
2012. júl. 25. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!