Mennyit tudok fogyni 40 nap alatt ha nagyon eröltetem?
Figyelt kérdés
105 kg vagyok. Lány2012. júl. 24. 15:12
1/8 anonim válasza:
7 kg. Ha sok vizet veszítesz (aminek értelme nincs) akkor 10-et
2/8 dominika72 válasza:
Ha gyorsan fogysz az gyorsabban jön vissza,ha lassaban fogysz le akkor tartos
3/8 dominika72 válasza:
*tartós a fogyás, Amugy hány éves vagy?
4/8 anonim válasza:
Ha van eszed, akkor heti fél kilót, azaz összesen 3-at.
Ha nincs, akkor 10-et, ami után hízol gyorsan 12-15-t.
5/8 anonim válasza:
Hogyha nagyon erőlteted és tényleg sokat mozogsz rendesen betartod a diétát szerintem lehet olyan 15 max... Ehhez viszont nagyon sok mozgás kell.
Kondi terem/fitnessz/futás.
Nekem már olyan 22 lement úgy ,hogy nem eszek péksütit,kenyeret,tésztákat,stb..
Sok sikert;)
6/8 anonim válasza:
40 nap alatt 1-2 kiló lenne ideális. Ha ennél gyorsabban fogysz,akkor a kétszeresét fogod visszaszedni. Konzultálj egy szakértővel,aki állít neked össze étrendet,de legegyszerűbb az lenne,ha konditerembe mennél,ahol a mozgással is rá tudnál erre segíteni.
7/8 anonim válasza:
Bocsánat előző vagyok,nem 1-2 kilót akartam írni,hanem 5-6ot!
8/8 anonim válasza:
Én ezzel nem értek egyet, hogyha valaki gyorsan fogy le akkor visszahízik ha valaki lassan akkor tartos. Sok ember nagyon kaját eszik mégse lesz kövér és közben ülő munkát is végez. Erre mondják azt hogy alkat függő pedig szerinetm nem így van. Egyszer lefogysz de Úgy hogy az anyagcserédet is megváltoztatod, akkor lefogysz utána bármit ehetsz nem fogsz egyhamar meghízni. De nem divatos meg ilyen hülye diétával érheted el, hanem teljes életmódváltással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!