Ilyen mintaétrend alapján mennyit fogyhatok és mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
reggeli: kb 8-9 óra körül péksüti, szendvics, pizza, süti (ilyenkor megengedem magamnak) :). majd utána kb fél óra biciklizés (a melóba), majd ebédelek általában pörköltet, vagy rakott ételeket, leveseket. szinte bármit,kivéve a tésztás ételeket, kenyeret, süteményeket.. igyekszem nem degeszre enni magam.. :) majd utána általában (nem mindennap, de 2 naponta), kb egy órára rá torna, kb fél óra - óra.. (csak alkalmi munkám van, így van időm rá). majd délután csak gyümölcs, zöldség. és este mikor éhes vagyok, szintén gyümölcs - barack, görögdinnye, alma, szőlő. emellett napi 2 liter zöld tea, és vizet is iszok. ilyen étrend és mozgás mellett mennyit fogyhatok mennyi idő alatt? egyébként nem vagyok kövér, csak testes (kb 164 cm magas és 68 kg). kb 5-6 kg-t akarok fogyni... előre is nagyon köszönöm a segítséget és a tanácsokat! 29/N2012. júl. 24. 12:03
2/3 anonim válasza:
én a helyedben reggeli csak szendvicset)tk gabona , soka/sajt/tojás+zöldség) vagy zabpehely+tejermék+gyümölcsöt ennék, pizza, péksüti meg hasonlókat hagynám
ebédre inkább zöldségben gazadg ételkeet egyél, hozzá hús, hal, tojás, rizs/krumpli vagy jók a rakottzöldségek, husos, zöldséges levesek, húsgombóc, lecsó, zöldséges rizseshús stb
délután nyugodtan még ehetzs kefírt/túrót. húst, halat, tojást, zöldséget, gyümölcsöt
3/3 anonim válasza:
Ezzel szerintem nem nagyon lehet fogyni, elég összevissza kaja nem a legjobb alapanyagokból. Esetleg súlytartásra jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!