Igy fogyhatok? Tobbi lent!
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez hulyeseg de nem erdekel tamogato/tapasztalt velemenyeket kerek.Reggelire egy csesze tejeskave egy db edesitoszerrel, ebed (ugyan az mint eddig) es ha nagyon ehes lennek a nap tovabbi reszeben akkor gyumi es zoldseg e mellett sok viz. Mozgas felules, haspres stb. guggolas, szobabicaj fel ora, es seta.2012. júl. 23. 21:35
1/19 A kérdező kommentje:
ja es az ebed kisadag es heti egyszer ketszer egy szelet csoki.
2012. júl. 23. 21:37
2/19 anonim válasza:
Igen így tudsz fogyni, de azért az ebédet én megválogatnám, kicsit kevesebb adag, meg kerüld a zsíros ételeket, és főleg a fehér kenyeret!!!!
3/19 anonim válasza:
Szerintem ez így nagyon sok főleg az édesítő a kávéba már túllépi a napi kalória limitet és én délután négy után már nem ennék. Ha a hasadon van felesleg akkor szigorúan csak felülésezz, esetleg hullahopp karikázz.
4/19 A kérdező kommentje:
persze hogy kisadag kenyeret meg egyaltalan nem ennek..megvalogatni nem tudom mert a szuleim nem fogyi kajat foznek ezert eszek napi egyszer kicsit ha megehezek akkor gyumi meg zoldseg na meg viz.
2012. júl. 23. 21:44
5/19 anonim válasza:
Ja és a kifelejtettem hogy a guggolással nagyon kell vigyázni mert megizmosodhatsz és az gusztustalan!
6/19 A kérdező kommentje:
egy tablettaban 0,15 kcl van
2012. júl. 23. 21:45
7/19 A kérdező kommentje:
combon es hason van felesleg
2012. júl. 23. 21:46
8/19 A kérdező kommentje:
es az ugy jo ha ebed utan mar nem eszem semmit csak vizet iszom?
2012. júl. 23. 21:48
9/19 anonim válasza:
Igen, az a legjobb. De este mindenképpen menj el egy fél órát kocogni!
10/19 anonim válasza:
Ez nagy hülyeség szerintem ,hogy ebéd után semmit ne egyél! Én nagyon sok helyt olvastam , meg mindig , folytonosan nézelődök a fogyókúra téren , és mindenhol azzal találkozom ,hogy 6 után ne egyél , és egyél 3-szor , reggel , délbe, 6 előtt picivel , s utána jöhet a gyümölcs / zöldség. persze a kevésbé édes! Én mindenhol ezt olvastam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!