Napi egy óra sétától fogyhatok?
Figyelt kérdés
mert a célom az, hogy leadjam a felesleges úszogumit és fogyjak, karcsúsodjak. de futni nagyon utálok én is, így marad a heti 2x torna otthon és napi 1 óra gyorsabb séta.. persze odafigyelek az étrendre is.ez így hatásos lehet?2012. júl. 24. 09:05
1/4 anonim válasza:
Napi egy óra erőltetett megszakítás nélküli séta használhat. A lényeg a megemelkedett pulzuson van.
2/4 anonim válasza:
Több torna is lehetne, ahhoz, hogy megfelelően fejlődj, szerintem jobb lenne 3x torna, a séta az jó. A 2 inkább ahhoz jó, hogy szinten tartsd, és egyfajta bemelegítésnek.
3/4 anonim válasza:
jobb lenne ha heti 3x tornáznál és heti 3x fuss. a futással én is így voltam, utáltam, ha 2 percig kellett futnom megakartam halni. aztán rátaláltam erre: [link]
4/4 anonim válasza:
Igen, de akkor megállás nélkül, erőltetett tempóban. A futást felejtsd is el, az kardió, a fogyáshoz meg aerob kell , aminek a séta tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!