Napi 4-5 óra sétától fogyhatok?
Ha kalóriadeficitben van a diétád,eszel elég fehérjét,akkor mozgás nélkül is fogyni fogysz,de persze nyugodtan sétálgathatsz is.
Ártani nem árt.
hogyne. klasszikus értelemben az elsőnek igaza van. nem kell mozogni minek? a szervezet elég hülye hozzá hogy az izmokban glükózt, az egyik elemi energiaforrást raktározza potyára:D jah nem mégse... szépen kipucolja, persze lerobbannak a kilók, csak az izom lesz az elején és csak utána zsír. de jogos könnyebb leadni 5 kiló izmot mint zsírt...
kérdező: akár jó is lehet, bár jobban járnál ha intenzívebb mozgást végeznél, ez így még mindig kevés lehet hogy a szervezet megtartsa az izmokat. nem mellesleg olyan mozgást kéne elkezdeni, amit később is tudsz végezni. nem hiszem hogy suli vagy meló mellett lenne majd erre időd
Köszönöm a válaszokat!:)
Azért sétálok inkább, mert a térdemben porcleválás van, a gerincem sem az igazi, így a futás nem nagyon tesz jót neki.:)
Egyébként 183cm és 67kg vagyok.60-62 körül szeretnék lenni.:)
Ja èrtem akkor bocsànat:)
utolsò vtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!