Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Te kövérnek érzed magad?

Te kövérnek érzed magad?

Figyelt kérdés
És ha igen, miért? Divat? Vagy suliban csúfolnak, szülők-rokonok mondják, pasi/csaj miatt? Csak te látod magad kövérnek vagy tényleg az vagy? Kort, nemet, magasságot, kg-ot írjatok!!

2012. júl. 23. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kövérnek nem tartom magam, de az alkatom és az alakom a normál súly ellenére borzalom.

Körte alkat vagyok. A vállam körbe alig 80 centi, mellem egyáltalán nincs (alig 78 centi, ehhez viszont 65-ös derék és 89-es csípő, valamint 54 centis comb tartozik.

Ha hízok, minden az alsó felemre rakódik, ha fogyok, a mellem vált át mínuszba.

158 centi és 49 kiló vagyok.

Tornázok, súlyzózom, futok, egészségesen étkezem... próbálok változtatni, de eddig nem igazán megy.

Gyerektest egyre öregedő arccal. :)

28/N

2012. júl. 23. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:

igen

160cm/73kg (85voltam)

21év

2012. júl. 23. 23:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Én meg azt bírom, hogy már elvárássá vált az, hogy ide lefogyottak nem írhatnak csak kövérek.

Én is voltam kövér, nem 50 kiló volt a max súlyom bármilyen hihetetlen. Engedd már meg, hogy nyomon kövessem továbbra is a kategória kérdéseit ha kedvem van hozzá....

2012. júl. 24. 09:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem ezzel van a baj. Hanem leginkább azzal, mikor kiírja a hülye pic$a hogy pl "Dagadt, hájas vagyok, mennyit kéne fogynom?"

Megnyitod a kérdést, a leírásban meg: 170 cm 50 kg...

És rengeteg ilyen kérdés van...

2012. júl. 24. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!