Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha már lefogytál, nem volt...

Ha már lefogytál, nem volt fura megszokni az új külsődet? Nem érezted belül még mindig kövérnek magad? Hogyan szoktál hozzá az új testedhez?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Az ember nem egyik napról a másikra változik meg jelentősen, úgyhogy van idő hozzászokni.
2011. márc. 20. 15:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Mivel ez nem egy olyan dolog, hogy egy pillanat alatt leugrik a 10-15 kg, hanem fokozatos folyamat, így van idő hozzászokni :).
2011. márc. 20. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Én már 12 kilót fogytam! Mindenki mondja, hogy nagyon látszik és hogy milyen csinos lettem! De sajnos még mindig nagyon kövérnek látom magam. Én is észre vettem, hogy nagyok a régi ruháim, de mégis ugyanolyan kövérnek érzem magam, mint az elején. Sőt van, hogy még kövérebbnek is:S

Most 68 kiló vagyok!!! 17L

2011. márc. 20. 15:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: én 69-ről fogytam le 64-65 kgra, 60 a cél. (173 centi vagyok tehát látszik hogy túlsúlyos az elején se voltam) Mégis most belenézek a tükörbe és sokszor olyan kövérnek látom magam:( Pedig a régi ruháim lötyögnek már... De sokszor belegondolok hogy úristen ha most ilyennek gondolom magam, hát hogy nézhettem én ki 5 kg-mal nehezebben??!:S...
2011. márc. 20. 15:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 19 kilót fogytam, rólam esnek le a régi ruháim, nem hogy lötyögnek, de még mindig nem látok változást. 165cm/57kg 15/L
2011. márc. 20. 16:05
 6/10 anonim ***** válasza:
én az első 5 kg-tól úgy szabadultam meg, hogy akkoriban se mérlegem, se egész alakos tükröm nem volt, csak egy mérőszalag. aztán egyszer valakinél belenéztem egy nagy tükörbe és leesett az állam :D ruhában már egész jó, anélkül viszont még mindig látom a hurkákat. és hiába fogyok hétről hétre, nem látom a változást, pedig az egyik nadrágom már egy az egybe le is esik rólam, ha nincs rajtam öv.
2011. márc. 20. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem fura, fokozatos volt, meg a jót könnyű is megszokni. Majdnem az egész ruhatáramat le kellett viszont cserélni, ami nyűg annak, aki utál ruhákat vásárolni (és én utálok) meg persze plusz kiadás, de hát ez legyen a legnagyobb bajom. :)
2011. márc. 20. 16:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 35 kilót fogytam. Dagadt srácból, kockás hasú pasi lettem. Más lett a bőröm illata , az izomzatom szép szálkás lett. Én még mindig nem szoktam meg. Néha egy társaságban ha vagyok még mindig azt gondolom magamról h kövér vagyok, de ilyenkor csak kell keresni egy tükröt vagy néhány lányt önbizalom növeléshez. Nekem egy darab régi ruhám sincs már meg, és az életem is teljesen megváltozott. A legnagyobb félelmem, hogy megint kövér leszek...
2011. márc. 20. 19:14
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2011. márc. 20. 20:15
 10/10 anonim válasza:

Nekem nagyon sokáig még az volt a fejemben, hogy kövér vagyok. Pl. ruhavásárlásnál mindig sokkal nagyobbat vettem le, mint ami ténylegesen kellett :D De ez is önbizalom növelő, mert legalább láttam, hogy már sokkal kisebb kéne :D

Meg a fényképeken is elcsodálkoztam eleinte, de így fél-egy év után már megszoktam :D

2011. márc. 20. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!