Ha már lefogytál, nem volt fura megszokni az új külsődet? Nem érezted belül még mindig kövérnek magad? Hogyan szoktál hozzá az új testedhez?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 15:14
1/10 anonim válasza:
Az ember nem egyik napról a másikra változik meg jelentősen, úgyhogy van idő hozzászokni.
2/10 anonim válasza:
Mivel ez nem egy olyan dolog, hogy egy pillanat alatt leugrik a 10-15 kg, hanem fokozatos folyamat, így van idő hozzászokni :).
3/10 anonim válasza:
Én már 12 kilót fogytam! Mindenki mondja, hogy nagyon látszik és hogy milyen csinos lettem! De sajnos még mindig nagyon kövérnek látom magam. Én is észre vettem, hogy nagyok a régi ruháim, de mégis ugyanolyan kövérnek érzem magam, mint az elején. Sőt van, hogy még kövérebbnek is:S
Most 68 kiló vagyok!!! 17L
4/10 anonim válasza:
Utolsó: én 69-ről fogytam le 64-65 kgra, 60 a cél. (173 centi vagyok tehát látszik hogy túlsúlyos az elején se voltam) Mégis most belenézek a tükörbe és sokszor olyan kövérnek látom magam:( Pedig a régi ruháim lötyögnek már... De sokszor belegondolok hogy úristen ha most ilyennek gondolom magam, hát hogy nézhettem én ki 5 kg-mal nehezebben??!:S...
5/10 anonim válasza:
Én 19 kilót fogytam, rólam esnek le a régi ruháim, nem hogy lötyögnek, de még mindig nem látok változást. 165cm/57kg 15/L
6/10 anonim válasza:
én az első 5 kg-tól úgy szabadultam meg, hogy akkoriban se mérlegem, se egész alakos tükröm nem volt, csak egy mérőszalag. aztán egyszer valakinél belenéztem egy nagy tükörbe és leesett az állam :D ruhában már egész jó, anélkül viszont még mindig látom a hurkákat. és hiába fogyok hétről hétre, nem látom a változást, pedig az egyik nadrágom már egy az egybe le is esik rólam, ha nincs rajtam öv.
7/10 anonim válasza:
Nem fura, fokozatos volt, meg a jót könnyű is megszokni. Majdnem az egész ruhatáramat le kellett viszont cserélni, ami nyűg annak, aki utál ruhákat vásárolni (és én utálok) meg persze plusz kiadás, de hát ez legyen a legnagyobb bajom. :)
8/10 anonim válasza:
Én 35 kilót fogytam. Dagadt srácból, kockás hasú pasi lettem. Más lett a bőröm illata , az izomzatom szép szálkás lett. Én még mindig nem szoktam meg. Néha egy társaságban ha vagyok még mindig azt gondolom magamról h kövér vagyok, de ilyenkor csak kell keresni egy tükröt vagy néhány lányt önbizalom növeléshez. Nekem egy darab régi ruhám sincs már meg, és az életem is teljesen megváltozott. A legnagyobb félelmem, hogy megint kövér leszek...
9/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2011. márc. 20. 20:15
10/10 anonim válasza:
Nekem nagyon sokáig még az volt a fejemben, hogy kövér vagyok. Pl. ruhavásárlásnál mindig sokkal nagyobbat vettem le, mint ami ténylegesen kellett :D De ez is önbizalom növelő, mert legalább láttam, hogy már sokkal kisebb kéne :D
Meg a fényképeken is elcsodálkoztam eleinte, de így fél-egy év után már megszoktam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!