Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor lefogytál, mennyiben...

Mikor lefogytál, mennyiben változott meg a környezeteddel a viszonyod?

Figyelt kérdés

Mármitn úgy értem több lett az önbizalmad? Közvetlenebb tudtál lenni így az emberekkel? Könnyebben ismertél meg másokat?

Vagy esetleg még valami másban is?:)

Lígyszíves írjatok tapasztalatokat. (+ kor és nem.)

Köszi.:)

2010. okt. 26. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:

fogytam: kevesebb energiám lett, visszahúzódóbb, boldogtalanabb lettem, ingerültebb, érzékenyebb is. eyszóval a súlyvesztésen kívül csak negatív hatások értek :/

17/L

2010. okt. 26. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért függne ez össze az emberi kapcsolatokkal?
2010. okt. 26. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:
igen, magabiztosabb vagyok, és érzem, hogy szebb is vagyok 17/L
2010. okt. 26. 22:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát úgy gondoltam, hogy felszabadultabb tudsz lenni másokkal, meg ilyenek. Lehet nem pont a legjobban fejeztem ki, de valami ilyesmire gondoltam.
2010. okt. 26. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:

belegabalyodtam ebbe az egészbe

mindenkit elmartam mert nem mentem velük már bulizni se sehova nehogy vmi olyat kelljen inni-enni ami hízlal

családom megunt h minidg magamnak főzök és hogy minidg kell külön venni kajákat

háát nem tudom én is kezdem rosszul érezni magam egy sütit nem ettem már hónapok óta

2010. okt. 27. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:

minden fejben dől el.

Akinek azért van önbizalom hiánya mert kövér, annak nem feltétlen lesz több, ha sovány.

2010. okt. 27. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, több önbizalmam lett 18 kg fogyás után, és nagyon örültem mikor a csinos ruhák is jók lettek rám. Sokan dicsértek, és több fiú vett észre mint azelőtt. Nem vagyok egy fogyimániás csaj, mindenből eszek, csak kevesebbet, és sokat sportolok. (:

15/L

2010. nov. 1. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!