Milyen a viszonyod a tesóddal és a gyerekeivel?
Ma anyum elszólta magát és nagyon kiakadtam a húgomra!
A fiam 5 éves a kisöccse 3 hetes. A tesónak is van egy 4 éves fia. Ma anyu jött velünk babát sétálni, a nagyfiam is jött velünk motorral, látta anyu milyen szófogadó nekem és hogy szereti a kicsit. Majd megszólalt, hogy na jól leba..om a húgodat, amiért állandóan azzal jön hogy ez a gyerek kezelhetetlen! (mármint az én nagyfiam) Jól ledöbbentem ezen, mert én sosem mondanék rosszat az ő gyerekéről, meg bele se szólnék,hogy neveli.
Kiderült hogy a hátam mögött a családja a (férje is) állandóan azon lovagol, hogy mennyit van a fiam a mamával, meg hogy hangos, meg ilyenek. Pedig egy átlagos értelmes 5 éves igaz tényleg hangos és mozgékony de nem rosszindulatú sőt nem is hisztis stb.
Anyu imádja őket, ő kéri hadd lehessen a gyerekkel, én meg elengedem hozzá kb heti kétszer pár órát. Ezt a tesóm úgy értékeli hogy én lepasszolom a gyereket és sz..rok rá. Esmellett ő pl már egy éve nem keres állát se a gyerek állandóan a lakásban van vele, egész nap alszik, nem csinál semmit, nem mennek együtt sehova nem olvas mesét stb. Igaz hogy többet vannak együtt, de azalatt ő nem foglalkozik annyit a gyerekkel mint én az enyémmel ha együtt vagyunk. De miért kell neki azzal foglalkozni hogy mi hogyan élünk? Társaságban meg mindig sztárolja a fiát, ha pl megeszik egy tányér levest akkor agyon dícséri, hogy jaj de ügyes vagy mert képes voltál erre. Szerintem ez nem egy extra dolog. Anyu őket is szívesen látja bármikor..
Nem szép a tesódtól, hogy kidumál, de ha ő ezt olvasná biztos neki sem esne jól amit írtál...főleg, hogy olyanokról írsz, amit elvileg nem is tudsz, hiszen egész nap a házban vannak kettesben:)
A kérdésedre válaszolva lehet jobban örülnék ha ilyen gondjaink lennének annál ami most van...húgom fia már elmúlt 2 éves, eddig egyszer láttuk mert külföldön élnek:(
Milyen a viszonyunk? Hát, szerintem a tietek jobb.
A tesómnak nem lehet gyereke, 5 sikertelen lombikon van túl. Amikor kiderült, hogy lányom lesz, nagyon sajnálkozott, hogy én szegény, mert őneki csak fiú kéne. Majdnem mondtam, hogy őrülnél te ennek, de a férjem az asztal alatt rugdosott. Legyen meg ez az öröme. Azóta is állandóan azt hallgatom, hogy ez a gyerek milyen rossz, én milyen hülye vagyok. Mert mi az, hogy 1,5 éves, és még szoptatom?! Nem eszi meg a spenótot? Éjszaka fent van? Szerinte az egész gyerek egy csődtömeg, velem együtt.
Mindent jobban tud, hogy hogyan kell gyereket nevelni. Szerinte pl. már rég szobatisztának is kéne lennie.
Hát, erről ennyit, szerintem ti inkább örüljetek annak, hogy mindenki szép és egészséges, és lehet gyereketek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!