Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » így fogyhatok heti 6 edzés...

így fogyhatok heti 6 edzés mellett (súlyzózás és futás)? (ln nagyon bőven)

Figyelt kérdés

Úgy értem a fogyást hogy szép formáim legyenek izmos és vékony

Reggeli:3 tojásfehérje paradicsommal

tízórai:saláta

ebéd:250g harcsa(natúron sütve)

uzsonna:tonhal paradicsommal

edzés után 3 dl kakaó

ez így összesen ha minden igaz 1171 kalórai 107 gramm fehérje 49 gramm szénhidrát és 60 gramm zsír

Ha vannak ötleteitek vagy tanácsaitok szívesen fogadom vagy hogy étkezzek fogy szép formás és vékony legyek? most 174 cm és 65 kg vagyok?

de mivel nemrég még koplaltam hízni fogok ha most erre átállok mondjuk tuti keményebben fog menni az edzés meg aktívabb leszek mert már alig bírtam összeszedni magam hogy kikeljek az ágyból csak edzéshez kicsit összekaptam magamat

2012. júl. 19. 22:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
köszi már el is kezdem
2012. júl. 19. 22:40
 12/21 A kérdező kommentje:
és ez ilyen fitness modell könyv?
2012. júl. 19. 22:41
 13/21 anonim ***** válasza:
fogyokúrás, testépítés, ha fitnesz modell kinézetet akarsz, akkor testépítést kell csinálnod, nem az ugra bugrától lettek ilyenek
2012. júl. 19. 22:42
 14/21 A kérdező kommentje:
valaki tudna nekem csak egy körbelüli étrendet írni?
2012. júl. 19. 23:04
 15/21 anonim ***** válasza:
elolvasod a könyvet, van benne
2012. júl. 19. 23:06
 16/21 A kérdező kommentje:
köszi és abban tudtok még segíteni hogy hogy tudom elolvasni? mármint neten valahol le tudom tölteni? vagy meg van valakinek?
2012. júl. 19. 23:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Légy már önálló, a google a barátod.
2012. júl. 19. 23:11
 18/21 anonim ***** válasza:

ha tényleg fittmodell akarsz lenni,akkor előbb személyi edző kellene neked,aki megtanít edzeni,enni,benevez a versenyre stb.

guglizz rá berkes eszterre,ő a legjobb edző csajsziknak.

az "étrended" meg f@szság amúgy.

65 kilóhoz minimum 180-200g napi fehérje kell szálkásításnál.

2012. júl. 20. 00:04
 19/21 A kérdező kommentje:
nagyon köszii már elkezdtem olvasni és iszonyat hasznos
2012. júl. 20. 00:04
 20/21 anonim ***** válasza:

fuu ez nagyon kevés kaja

tojásfehérjéből, paradicsomból, paprikából és gombából csinálj omlettet pici olivaolajon (azért 1egész tojás nyugodtan mehet hozzá) megtöltheted sonkával, tonhallal, rá mehet sovány sajt és hozzá zabpehely, de ezt bele is tudod keverni az omlettbe, szerintem nagyon finom

tízóraihoz saláta-szerintem nyugodtan mehetne gyümölcssaláta túróval és joghurttal kikeverve

ebédhez rizs és zöldség a hal mellé, de csirke, pulyka, sovány karaj, főtt marha is lehet a változatosság kedvéért

uzsonnához tedd még a salátát

vacsorád kimaradt oda hús/hal+saláta vagy túró+paradicsom vagy tojás+saláta kéne

2012. júl. 20. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!