így fogyhatok heti 6 edzés mellett (súlyzózás és futás)? (ln nagyon bőven)
Úgy értem a fogyást hogy szép formáim legyenek izmos és vékony
Reggeli:3 tojásfehérje paradicsommal
tízórai:saláta
ebéd:250g harcsa(natúron sütve)
uzsonna:tonhal paradicsommal
edzés után 3 dl kakaó
ez így összesen ha minden igaz 1171 kalórai 107 gramm fehérje 49 gramm szénhidrát és 60 gramm zsír
Ha vannak ötleteitek vagy tanácsaitok szívesen fogadom vagy hogy étkezzek fogy szép formás és vékony legyek? most 174 cm és 65 kg vagyok?
de mivel nemrég még koplaltam hízni fogok ha most erre átállok mondjuk tuti keményebben fog menni az edzés meg aktívabb leszek mert már alig bírtam összeszedni magam hogy kikeljek az ágyból csak edzéshez kicsit összekaptam magamat
ha tényleg fittmodell akarsz lenni,akkor előbb személyi edző kellene neked,aki megtanít edzeni,enni,benevez a versenyre stb.
guglizz rá berkes eszterre,ő a legjobb edző csajsziknak.
az "étrended" meg f@szság amúgy.
65 kilóhoz minimum 180-200g napi fehérje kell szálkásításnál.
fuu ez nagyon kevés kaja
tojásfehérjéből, paradicsomból, paprikából és gombából csinálj omlettet pici olivaolajon (azért 1egész tojás nyugodtan mehet hozzá) megtöltheted sonkával, tonhallal, rá mehet sovány sajt és hozzá zabpehely, de ezt bele is tudod keverni az omlettbe, szerintem nagyon finom
tízóraihoz saláta-szerintem nyugodtan mehetne gyümölcssaláta túróval és joghurttal kikeverve
ebédhez rizs és zöldség a hal mellé, de csirke, pulyka, sovány karaj, főtt marha is lehet a változatosság kedvéért
uzsonnához tedd még a salátát
vacsorád kimaradt oda hús/hal+saláta vagy túró+paradicsom vagy tojás+saláta kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!