Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Holnaptól fogyókura. Jó lesz...

Holnaptól fogyókura. Jó lesz ez igy?

Figyelt kérdés

reggelire ált. kifli és egy pohár danon.

ebédre nem eszek zsirosat,hanem vmi könnyűt( rizs és csirkemell pl. vagy pulykamell zöldségekkel)

uzsonára gyümölcsöket eszem.

vacsorára pedig vagy főtt tojás zöldségsaláta vagy gyümölcs.(alma narancs szilva)

és majdnem midennap futok egy órát.

hány kilót lehet leadni ezzel másfél hónap alatt?:)

2012. júl. 19. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Az attól függ,hogy mennyi a kalóriamennyiség,amire a szervezetednek alapból szüksége van. Keress olyan weboldalakat,amin rajta van ez a dolog,ehhez mérten ki tudod számolni,mennyit kell enned,hogy fogyj is.

És sok sikert neked! Örülök,hogy nem koplalni akarsz,hanem normálisan fogyni! :)

2012. júl. 19. 19:57
 2/9 A kérdező kommentje:
köszike igen rá is keresek :)))
2012. júl. 19. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Én 2 hónapja teljesen elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat. Tehát egy grammot sem ettem egyikből sem, semmilyen formában. 164 cm-hez 52-ről lefogytam 44 kg-ra, és rengeteget szálkásodtam. Persze emellett rendszeresen tornázok, de csak annyira hogy elfáradjak. Ajánlom ezt neked is, főleg mert az a kifli-joghurt páros nagyon szúrja a szemem :D

Töltsd le a kcalendar nevű programot, sokat fog segíteni. Ha esetleg valami gondod van még írj nyugodtan privátban, szívesen válaszolok :)

2012. júl. 19. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:

ez így jó, de vigyázz, hogy eleget egyél! ha éhes vagy, inkább egyél még valamit, pl. gyümölcsöt, mert ha nem eszel eleget, akkor mindig éhes leszel, és így visszaszeded utána a kilókat. az étrend jó, csak ne legyél éhes! sok sikert!:)

Nem tudom pontosan, hány kilót tudsz leadni, de nem csak a kiló számít, hanem hogy hogy nézel ki és hogy érzed magad. A Sporttól lehet, hogy izmosodsz, és a mérleg nem fog kevesebbet mutatni, de ha érzed, és látod magadon, hogy karcsúbb vagy, akkor jó! Nem a kiló számít, inkább hogy milyen formában vagy.

2012. júl. 19. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:

rozskifli 1pohár natur joghurt lenmaggal és paradicsommal szerintem teljesen korrekt lenne

uzsihoz ehetsz túrót is

2012. júl. 20. 08:52
 6/9 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok h válaszoltatok!köszi mindenkinek=)
2012. júl. 22. 19:17
 7/9 anonim ***** válasza:
54%

"Én 2 hónapja teljesen elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat. Tehát egy grammot sem ettem egyikből sem, semmilyen formában. 164 cm-hez 52-ről lefogytam 44 kg-ra, és rengeteget szálkásodtam. Persze emellett rendszeresen tornázok, de csak annyira hogy elfáradjak. Ajánlom ezt neked is, főleg mert az a kifli-joghurt páros nagyon szúrja a szemem :D

Töltsd le a kcalendar nevű programot, sokat fog segíteni. Ha esetleg valami gondod van még írj nyugodtan privátban, szívesen válaszolok :)"

Te beteg vagy. anorexiás... 164 centihez 44 kiló k...rva kevés!!!! :S :S

2012. júl. 22. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:
a 164 cm hez az 50kilo tokeletesen megfelelo, a 44mar sulyosan sovany, de ha tetszel magadnak akkor ugyes vagy, gratulalok, csak ne feledd hogy egy dieta tartos legyen, olyasmire kell vallalkozni amit eleted vegeig kepes vagy kovetni, hanem 3szorosa jon viisza:D Ime a pelda en vagyok, most megint mindent kezdek elorol, de ezuttal megtanultam hoy ha valamirol lemondok akkor eletel vegeig lefogok mondani, vagy hogyha kisertesbe esek(pl egy hazicsokival) akkor meg aznap letornazom! En 173 cm hez 60kiloson nagyon nagyon vekony voltam, de viszont izmos! most 75 es nem latszom malacnak, de azert kellemetlen:D
2012. okt. 1. 14:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lennék anorexiás, amikor ugyanolyan mennyiségeket ettem, csak nem szemetet, hanem normális, egészséges ételeket. A másik pedig, hogy főleg a sport hatása ez, kockás a hasam, formás a vádlim, a hátam.. Nem tudom te ezt elmondhatod-e magadról kedves beszólogató válaszoló! :))) látszik, magyar mentalitás, a hátteret le se sz.rod de azért rögtön cseszegetni és leszólni kell a másikat :)
2012. okt. 4. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!