Eddig nagyon rosszul táplálkoztam,és úgy döntöttem az egészségem érdekében változtatok.Nem fogyni szeretnék,csak izmosodni,formálódni.A diétával eddig sem volt bajom,a mozgással sem,csak ész nélkül csináltam.Most jól eltervezett,egészséges étrendet szeretnék követni,mellette pedig ugyanúgy mozogni mint eddig.Ki tart velem?
Napi ötszöri étkezés.A főétkezések megfelelő arányban tartalmaznak szénhidrátot,fehérjét és zsírt.A tízórai valamilyen gyümölcs, az uzsi pedig joghurt lenne.Utolsó étkezés délután 5 óra.
Ez így jó lenne?
2012. júl. 19. 15:38
1/10 anonim válasza:
Mikor fekszel? Én pl éjjel kettőkor, így 5 után még éhes vagyok egyszer...
2012. júl. 19. 15:51
2/10 anonim válasza:
Az utolsó étkezés lefekvés előtt 2-3 órával legyen.
2012. júl. 19. 15:57
3/10 anonim válasza:
Én nagyrészt kenyeret, krumplit és hasonlóakat eszek, inni fehércukros limonádét iszok, nasinak meg háztartási kekszet ropogtatok mostanság. Meg persze sok kovászos uborka, paradicsom, és ha van, tojás. 180 cm vagyok 65 kg-val. És ennek a nagyrésze izom :) (Meg csont :D)
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy napi minimum 16km bringázás megvan, és időnként, ha sok felé kell mennem, akkor felmegy 50-60km-re is. Eddig a rekor az 90km volt egy nap :)
2012. júl. 19. 15:59
4/10 anonim válasza:
kár, hogy 3kor kelek fel, tehát 5kor még ~ ebéd van, vagy reggeli :D
2012. júl. 19. 16:08
5/10 anonim válasza:
marhára NEM jó. verd ki a fejedből ezt az orbitális baromságot, hogy 5 után semmi... nem tudom honnan veszitek ezt. kézpeld már el, hogy ha lekgzöelebb reggel 8 kor eszel, akkro a szervezeted 15
2012. júl. 19. 18:29
6/10 anonim válasza:
marhára NEM jó. verd ki a fejedből ezt az orbitális baromságot, hogy 5 után semmi... nem tudom honnan veszitek ezt. kézpeld már el, hogy ha lekgzöelebb reggel 8 kor eszel, akkro a szervezeted 15 ÓRÁN ÁT ÉHEZIK........ tényleg marha egészséges :D lefekvés előtt 2 órával legyen az utolsó étkezés, mégpedig fehérje.
2012. júl. 19. 18:30
7/10 A kérdező kommentje:
Korán fekszek és korán kelek.
2012. júl. 20. 09:01
8/10 A kérdező kommentje:
Ezt az 5 étkezést csak magamnak osztottam be így,az én napi rendemhez mérten.Természetesen egyénenként változó.De az éjjel kettőkor fekvés sem egészséges.A fogyáshoz elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű,pihentető alvás.
2012. júl. 20. 09:03
9/10 anonim válasza:
Alszom eleget, köszönöm szépen... A fekvès időpontja tudod nem befolyásolja az alvás időtartamát.
2012. júl. 20. 09:51
10/10 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele.Gondolom akkor később is ébredsz,azaz minden étkezés kitolódik.Értelem szerűen...ezért írtam,hogy egyénenként változó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!