Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok egy kis erőt adni az...

Tudnátok egy kis erőt adni az életmódváltás elkezdéséhez? 15/L

Figyelt kérdés
Holnaptól át szeretném alakítani a teljes étkezési szokásaimat, de még nem érzek magamban elég erőt, kéne egy utolsó lökés. A célom az, hogy másfél hónap alatt, a szülinapomra lefogyjak 8 kg-ot, és végre újra 60 kg lehessek. Ezután sem szeretnék megállni a fogyással, még -5-7 kg-ot le szeretnék majd adni. A terveim szerint hétfőn és kedden még csak az étkezésemen változtatnék, szerdától pedig elkezdenék minden nap futni, először amennyit tudok, utána pedig fokozatosan növelném a távot/időt. Bíztatnátok? Tudom, hogy reális célt tűztem ki, de félek, hogy már megint feladom. Kérlek bíztassatok! 170 cm és 68 kg. 15/L
2012. márc. 4. 08:54
 1/2 anonim ***** válasza:

A cél nem reális, mert ennyi idő alatt egészségesen max 6 kilót tudsz leadni.

170 centihez egyébként miért akarsz 53 kg lenni?

2012. márc. 4. 08:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem reális. 53 kg még egészséges, amúgy is nem vagyok egy nádszálkisasszony, olyan típus vagyok, hogy még az ideális 60 kg esetén is ducinak látszom. De inkább leszek egy kicsit nehezebb, ha a súly az nem zsír, hanem izom. Felõlem lehetek akárhány kiló, csak az izomtól legyek nehezebb, ne a zsírtól. :)
2012. márc. 4. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!