Ez szerinted mennyire volt jó? Mire figyeljek még, életmódváltás?
1 hete életmódott váltottam, kedvet kaptam, hogy én is feltegyek egy kérdést és mások vélemyét kérjem magam megerősítése miatt is
reggeli 1 magvas(szezám) teljes kiőlésű kenyér 3szelet light traooista sajttal, 4szelet csirkseonkával-megsütve melegszendvicsnek hozzá 1 paprika és egy kis mustár
tízórai gyümölcssaláta-kb 3marék málna, 1marék cseresznye 2db alma
ebéd kb 5evőkanál petrezselymes újkrumpli 1szelet sült csirkemell hozzá párolt sárgarépa és cukkini(kb 3ek)
vacsora becsinált raguleves(volt benne zöldborsó, fehér és sárgarépa, gomba csirkemellkocka és májdarabok, tészta nélkül)-1tányér
2db alma natur joghurt 5-6ek zabpehely belekeverve a joghurtba majd kb 3marék málna részórva pici fahéjjal meghintve
165cm 50 kilos nő vagyok 25 éves
régebben reggeli péksüti tejjel, ebéd valmi hősféle krumplival vagy hurka, kolbász rizzsel vagy tésztás étel vagy valami édes pl szilvásgombóc
vacsora mézes lekváros kenyér, májkrémes kenyér, húszsíros kenyér, töpörtyű, gofri, mákosguba, gulyásleves stb
Nagyon azért nem kéne fogynod,gondolj bele ha leadsz egy10-est,akkor 40 kg leszel??
Biztos,hogy nincs sok fölösleg rajtad,inkább az egészséges táplálkozás legyen a cél.
Na akkor szerencsére nincs semmilyen probléma,jó kondiban vagy úgy gondolom.:-)
A többszöri és változatos étkezés a jó. Szerintem egész finom és egészséges dolgokat eszel a korábbi étrendhez képest.
köszönöm
ja nem nem szeretnék fogyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!