Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez szerinted mennyire volt...

Ez szerinted mennyire volt jó? Mire figyeljek még, életmódváltás?

Figyelt kérdés

1 hete életmódott váltottam, kedvet kaptam, hogy én is feltegyek egy kérdést és mások vélemyét kérjem magam megerősítése miatt is

reggeli 1 magvas(szezám) teljes kiőlésű kenyér 3szelet light traooista sajttal, 4szelet csirkseonkával-megsütve melegszendvicsnek hozzá 1 paprika és egy kis mustár

tízórai gyümölcssaláta-kb 3marék málna, 1marék cseresznye 2db alma

ebéd kb 5evőkanál petrezselymes újkrumpli 1szelet sült csirkemell hozzá párolt sárgarépa és cukkini(kb 3ek)

vacsora becsinált raguleves(volt benne zöldborsó, fehér és sárgarépa, gomba csirkemellkocka és májdarabok, tészta nélkül)-1tányér

2db alma natur joghurt 5-6ek zabpehely belekeverve a joghurtba majd kb 3marék málna részórva pici fahéjjal meghintve

2012. jún. 11. 22:41
 1/6 anonim válasza:
Szerintem attól függ,hogy hány kg vagy,nő vagy ffi, mit ettél az életmódváltás előtt. Így nem tudom eldönteni,hogy mihez kell viszonyítani az életmódváltást.
2012. jún. 11. 23:02
 2/6 A kérdező kommentje:

165cm 50 kilos nő vagyok 25 éves

régebben reggeli péksüti tejjel, ebéd valmi hősféle krumplival vagy hurka, kolbász rizzsel vagy tésztás étel vagy valami édes pl szilvásgombóc

vacsora mézes lekváros kenyér, májkrémes kenyér, húszsíros kenyér, töpörtyű, gofri, mákosguba, gulyásleves stb

2012. jún. 11. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon azért nem kéne fogynod,gondolj bele ha leadsz egy10-est,akkor 40 kg leszel??

Biztos,hogy nincs sok fölösleg rajtad,inkább az egészséges táplálkozás legyen a cél.

2012. jún. 11. 23:53
 4/6 anonim válasza:

Na akkor szerencsére nincs semmilyen probléma,jó kondiban vagy úgy gondolom.:-)

A többszöri és változatos étkezés a jó. Szerintem egész finom és egészséges dolgokat eszel a korábbi étrendhez képest.

2012. jún. 11. 23:57
 5/6 anonim válasza:
És persze remélem tényleg nem fogyni akarsz,hanem egészségesen étkezni. Szerintem ez az étrend kb.1500kcal környékén biztos van. De figyelmedbe ajánlom a www.orvosilexikon.hu -t és ott találsz napi kalóriaszükséglet kalkulátort... A hozzászólónak tényleg igaza van,én sem gondolom,hogy fogynod kellene!
2012. jún. 12. 00:00
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm

ja nem nem szeretnék fogyni

2012. jún. 12. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!