Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik fogyókúra vált be nektek?

Melyik fogyókúra vált be nektek?

Figyelt kérdés

Pár kiló felesleg van rajtam amit le szeretnék adni. 4 hónapig tornáztam, akkor meg voltam magammal elégedve, de aztán 1 hónapja leálltam vele. Közben elmentünk nyaralni és ott hát... 11 órai vacsora nem biztos, hogy jót tett...

Nem drasztikus fogyókúrára gondolok (pl. 1 hét 3 kiló).

Nem koplalósra.

Tudtok ilyet?

Tornázni is elkezdek majd jövő héttől, de az nem elég már.

17L

2012. júl. 19. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:

1 hét alatt 3 kiló szerintem elég sok.

Én annak idején sok mozgással és szénhidrát szegény diétával fogytam sikeresen. Éhezni nem kell, csak rendszeres étkezés és kevés liszt, cukor stb.

2012. júl. 19. 12:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy sok, azért írtam, hogy nem ilyet szeretnék.

Köszönöm a választ. :)

2012. júl. 19. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Torna mellett járj el futni, mert tornával csak az izmokat építed, zsírt nem nagyon égetsz, viszont hosszú, egyenletes mozgással igen. Sok fehérjét vigyél be, és kevesebb zsírt, az pedig baromság, hogy kevés szénhidrátot kell enni. Mindenre szükség van. A milyenségen van a hangsúly. Például lisztből válaszd a teljes kiőrlésűt.
2012. júl. 19. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Amúgy elárulom, hogy nem a zsír hizlal igazán, mert annak a legrosszabb hatásfokú az emésztése, nagy menyiségben meg hashajtó hatású. Ezért baromság a 0% zsírtartalmú joghurt, közben meg 50 g cukor van benne, szégyen.

Egyébként a magas zsírtartalmú dolgok laktatnak igazán, így nem leszel annyira éhes. Nem tudom miért a zsírt misztifikálják pedig egyértelmű, hogy az elhízások nagy részében nem ő a ludas, pl. a kólában sincs zsír mégis dagadnak tőle az emberek. A koleszterinről meg annyit, hogy akinek magas annak az is marad zsír nélkül is mert genetikai.

Nem kell kétpofára enni az angolszalonnát, de inkább az mint egy pohár kóla. Sok vitamin meg zsírban oldodó, tehát a nélkül fel sem szívódik, ellenben cukorban igen kevés vitamin oldódik.

Nem kell a cukrot sem teljesen meg vonni, mert szükséges az is, de nem árt a tiszta cukros ételeket kerülni, mert a mai ember cukor fogyaszta enyhén szólva is irreális. Sok gyümölccsel lehet pótolni, főleg a fogyókúra idején, abban még sok vitamin és rost is van. Én így fogytam több mint 15 kilót és azóta is tartom, szóval 6 éve.

2012. júl. 19. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!