Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok 65 kg hogy...

12 éves vagyok 65 kg hogy tudok lefogyni? Milyen sportal? Kajával?

Figyelt kérdés

2012. júl. 18. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Kihagytad a legfontosabbat: hány centi vagy? Még fogsz nőni, szóval ha időben észbe kapsz akkor nem lesz gond. Próbálj elhagyni minél több dolgot amiben cukor és liszt van, mellette kezdj valamilyen rendszeres sportba. Mindegy mibe, csak csináld hetente 3-4x és legyél türelmes. Amit hónapok, évek alatt szedtél fel, az nem fog leugrani rólad 1 hét alatt, ezt tartsd szem előtt.
2012. júl. 18. 21:37
 2/9 A kérdező kommentje:
156 cm :-)
2012. júl. 18. 21:44
 3/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen (pont ilyen) problémám volt. De atlétikára járok, és ezt követem: joghurtos diéta [link] .
2012. júl. 18. 21:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy és hány kilo?? :-) én mindent ki próbáltam már de nem megy :-(
2012. júl. 18. 21:58
 5/9 anonim válasza:

Mindent csak mértékkel egyél. Emiatt ne koplald ki magad.

Sportolj mellette fuss kondizz biciglizz szabadba vagy szobai kerékpár? Vagy esetleg otthon egyszerűbb gyakorlatokat végezd el amit tesin felülés fekvőtámasz stb.

Járj esetleg tenisz vagy foci edzésre.

Alcoholt és a cigit kerüld el egészségtelenek.

2012. júl. 18. 22:00
 6/9 anonim válasza:
Egyik napról a másikra nem megy sok idő is lehet.
2012. júl. 18. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kell végigpróbálgatni mindent, hanem egy diétát vagy edzéstervet végig, szigorúan betartani. Kb feleannyi idő alatt fogod így leadni a túlsúlyod mint amennyi alatt felszedted.
2012. júl. 18. 22:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát a tánc az ilyenkor jo??
2012. júl. 18. 22:17
 9/9 anonim ***** válasza:
A tánccal csak elfáradsz, futással többre mész mert tovább bírod. Meghát ha megnézel 1zumba órát hány jó alakú nőt látni? 100ból kb 1et :D
2012. júl. 19. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!