Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ne egyek semmi cukrosat?

Ne egyek semmi cukrosat?

Figyelt kérdés
Annyira nincs gáz a testsúlyommal, sőt körübelül 6 kilót fogytam aminek baromira örülök, pláne, hogy izmosodtam is, meg mindennap futok, meg edzek, de félek ha mondjuk eszem valami édességet, mondjuk csokit, vagy fagyit visszajön az a 6 kg, vagy mondjuk a csokis müzli reggelire, vagy bármi, vagy ha pizzát eszem, és nem ezeket a diétás kajákat csak. ÉS akkor teljesen zárjam ki már az életemből? Mert rokonok is adtak egy doboz csokit, tesómtól is kaptam, de nem tudom mit kezdjek vele. Hogy hogy egyem meg, meg ilyenek... Így beosztogatni 10 napra meg utálom. 16/L
2012. júl. 18. 12:22
 1/8 A kérdező kommentje:
szóval régen én nagyon szerettem sütni, pluszban még a családnak se tettem rosszat vele annyira, de most így... szívesen sütnék palacsintát meg ilyeneket, de egyszerűen annyira félek, hogy visszajön a felesleg...:(((
2012. júl. 18. 12:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az,hogy olykor eszel édességet,nem fog 200 kilós zsírtömegre dagasztani.

Úgyhogy ne legyen bűntudatod ettől,ahogy látom rendszeresen sportolsz,tudatosan étkezel,ebbe az édesség belefér,semmit nem kell kizárnod az életedből.Ez a legnagyobb baromság.Ráadásul 16 vagy, szerintem ha mondjuk a barátod meglep egy doboz bonbonnal,hogy veszi majd ki magát,ha félrerakod,mert "nem ehetek olyat,amiben cukor van"? :D ne vedd ennyire komolyan a fogyókúrát.ha tartod a mostani életmódod, NEM fogod fel BŰNÖZÉSnek az evést, akkor semmi nem fog visszarakódni. Pláne nem egy tábla csokitól.

Nehogy nekem a sok megszállott idiótára hallgass,akik sírva fakadnak egy jégkrémtől! Folytasd,amit most,de nyugodtan egyél,ami jólesik.Ha valamit megkívánunk,az nem véletlen...az a lelkünknek is kell,hogy jól érezzük magunkat.A sanyargatás meg baromira nem éri meg.

2012. júl. 18. 12:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor hízol vissza, ha az eddigi "fogyokúrád" abból állt, hogy egész nap alig ettél és rettegtél, hogy ha ma megeszel egy szelet kenyeret, akkor legközelebb csak egy hét múlva ehetsz, mert különben kövér disznó leszel. Ha normális étrended volt napi 5 étkezéssel, minden nap 1 főétkezéssel (=rendes főtt étel), és nem kopaltál, akkor nyugodtan lehet édességet fogyasztani. A leírásodban diétás kaját említettél, ami nem egyenlő azzal, hogy saláta salátával, semmi szénhidrát, fehérje meg ilyesmi. Nem tudom, miket eszel és milyen mennyiségben, de gyanítom, hogy túlterheled és éhezteted magad, nem jut elegendő tápanyaghoz a szervezeted, így könnyen vissza lehet hízni. Ha tévedek, ne vedd magadra, csak a fiataloknál ez gyakori jelenség, mivel nem normális, szakember által összeállított diétákkal próbálnak fogyni, hanem ezekből a fogyokúrás weboldalakon meg női magazinokban olvasott hülyeségekkel.
2012. júl. 18. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
kell a cukor csak mértékkel csoki, nutella ...="boldogsághormon" :)
2012. júl. 18. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Nyugi, én is abbahagytam már a fogyózást, eszem azóta csokit is, fagyit is, sütit is, mindent. (Természetesen nem így egyszerre, ahogy most leírtam, hanem mértékkel igyekszem. :D)

Nem jött vissza semmi, sőt, még lejjebb is ment kicsit, az ingadozás is 1-2 kiló, ami normális.

2012. júl. 18. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

aranyközépút...

az étkezésre is igaz, minden egészséges, mindent lehet enni, de mértékel... (mondjuk coskiból ne a 10ftos kakaóvajmasszából készült sz.rt egyed hanem az étcsokis- nagy %-os kakaótartalmút) a csokiban lévő antioxidánsok egészségesek... ez olyan hogy napi 1-2 dl vörösbort szinte kötelező lenne fogyasztani

2012. júl. 18. 13:27
 7/8 anonim válasza:
100%
HÉÉÉ csajszi egész életedben ugysem bírod ki hogy ne egyél semmi édességet pláne csokit. Ha nagyon édességre vágysz akkor vegyél norbi update1 étcsokit ,mert isteni finom. Nyár van itt a sok gyümölcs szezonja.Ha terem a kertetekben gyümölcs akkor azt leturmixolod natúr joghurttal és egy kis tejjel és máris megvan az egészséges nasi. Én is ezt csinálom ja meg a görögdinnye... :)) istenien eltelít,megszünteti az édesség íránti vágyam,pórolja a vizet a szervezetemben és ezáltal méregtelenít. Figyu én már nem is kívánom az ilyen milka meg ilyen szar csokikat ,mert csak a sok szart látom ami benne van és nem kínzom a szervezetem ilyesmikkel. Én ma pl. reggelire megettem egy fél dinnyét.Ittam két pohár zöldteát. Ettem két pici szelet itthon sütött(!!) (graham,teljes kiörlésű)kenyeret párizsival ,1db paprikával ,szilva(kertünkben terem bio)turmix és ittam kb 2 liter vizet ja és megint egy nagy szelet g.dinnye. ÉS TÚLÉLEM nem sóvárgok semmit édesség után,mert már megszoktam ezeket az egészséges kajákat. Régebben énis kb.minden nap sütöttem palikat (kakaó lekvár vele döfivel) ,de már nem is kívánom. Ha te mégis megkívánod akkor néha-néha ehetsz belőle nyugodtan ,csak ne 3-at hanem 1-1et :) Ja és sportolj !!!!!(szívedből) Remélem elolvasos és segít/ek/ettem Neked egy kicsit :))
2012. júl. 18. 15:13
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. júl. 20. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!