Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen a testem, elinduláshoz...

Ilyen a testem, elinduláshoz tanácsok!? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az én hibám, de változtatni akarok, s egy évet szánok rá, hogy fogyokúrázzak és közben meg aztán átváltsak egy egézséges életmódra. Milyen tornát ajánltok, ami legfőképp a hasamra lenne a legnagyobb hatással? De étrenddel és mozgással kapcsolatos tanácsokat is várok.

2012. júl. 17. 18:58
1 2 3
 21/24 Smartguy86 ***** válasza:

"csakis csokit és fagyit szoktam fogyasztani hetente kb. 3 szor." + "semmit nem mozogtam"

Ez pont elég! Akkor már tudod, hogy mi a hiba. Most elkezdheted orvosolni a problémát!

2012. júl. 17. 21:34
 22/24 anonim ***** válasza:
45%

Nem lennék a kérdező helyében, ennyi badarságot összehordani, próbáld meg a lényeget kiemelni belőlük.

A fontos, hogy iktass be valami rendszert az étkezésedbe + rendszeres mozgás (napi szinten).

Nem muszáj kalóriát számolni, vagy ha csinálod ne végleg csak addig amíg hozzászoksz az adagokhoz utána szinte magától fog menni (ezt mondják) :) . Jó minőségű ételeket egyél. Lehet enni zsírt, cukrot és szénhidrátot is, de jó minőségűt. Szóval nem mindegy, hogy megeszel egy szelet süteményt vagy megeszel egy barackot, nem mindegy, hogy tésztát eszel vagy rizst, nem mindegy, hogy cukros müzlit eszel vagy zabpelyhet. Ilyenek, amit egy normális ember minden nehézség nélkül el tud dönteni. Szóval jóminőségű ételek.

Body Builder alapismeretek 1:

[link]

Szerző vette a fáradságot és kiírta a normális ételeket, rendszerezve.

Annak a híve vagyok, hogy mozgásért felesleges fizetni amikor ott a futás + önsúlyos edzés. Önsúlyos edzés: húzódzkodás, fekvőtámasz, guggolás, felülés, hasprés, lábemelés, kitörés, tolódzkodás, törzsfordítás stb.

A lényeg, hogy ne úgy fogd fel mint valami nyűgöt, mert akkor nem lesz hozzá kedved.

2012. júl. 17. 21:34
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Annyira kiforgatjátok az ember szavait, hogy az valami hihetetlen.

Én is annak a híve vagyok, hogy a kedves kérdező naponta 4-5x étkezzen, minőségi, egészséges kajákat vegyen magához, a napszaknak megfelelőe összetételűeket, viszont ha néha-néha belecsempész az étrendjébe egy kis sütit vagy kekszet, ha mindezt keretek között teszi, hát Istenem, mi baja származhat belőle?!

Na, ide se írok többet...

2012. júl. 17. 21:46
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha hiszed, ha nem, nekem pont az ilyen alkatú lányok tetszenek!!! Tökéletes az alakod az én ízlésem szerint!!! :)
2012. júl. 18. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!