Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen a testem, elinduláshoz...

Ilyen a testem, elinduláshoz tanácsok!? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az én hibám, de változtatni akarok, s egy évet szánok rá, hogy fogyokúrázzak és közben meg aztán átváltsak egy egézséges életmódra. Milyen tornát ajánltok, ami legfőképp a hasamra lenne a legnagyobb hatással? De étrenddel és mozgással kapcsolatos tanácsokat is várok.

2012. júl. 17. 18:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%

"Próbálj rászokni arra, hogy du.5 óra után ne egyél semmit."

Részvétem ember. Ekkora marhaságokat ne írogassatok, legfőképpen ne tanácsként.

2012. júl. 17. 20:05
 12/24 szokogreta válasza:
8%

Én hasonló alkat voltam mint most te, csak még egy picit alacsonyabb. Fél év alatt 20kgt fogytam és ma is sikeresen tartom a súlyom. A lényeg, hogy a bevitt szénhidrát mennyiségét nagy mértékben csökkentsd. Ne egyél lisztből készült ételeket. pl: pékáruk, kenyérből szigorúan csak barna vagy rozs kenyér, de az sem túlzásba véve, tészták. Illetve semmi cukor. Nincs sütike, cola más cukros üdítők. Tudom nehéz épp ezért hogy kibírd heti egyszer elmajszolhatsz egy csokit. Fontos hogy az anyagcserédet felturbózd, ezért napi 3-4 liter folyadékot igyál, ami lehetőleg víz legyen és napi ötször étkezz, minél változatosabban.

Segítségül leírok egynapi étrendet.

Reggeli: egy bögre tej, két főttojás

Tízórai: egy gyümölcsjoghurt

Ebéd: sült csirkemell, zöldségkörettel

Uzsonna: gyümölcs ízlés szerint

Vacsi: saláta paradicsomból, uborkából, sajtból paprikából és joghurtból

Nem tudom mennyit eszel egyszerre, én mikor diétázni kezdtem az adagjaimat a felére csökkentettem.

És persze nincs nasi!

Nehéz lesz tudom, amikor a 40kgs barátnőid előtted zabálják a chipset, meg a pizzát nem gondolva arra hogy milyen kínt okoz ez neked, de ha kitartó vagy sikerül.

2012. júl. 17. 20:05
 13/24 anonim ***** válasza:
49%

7-es vagyok. Mikor írtam a hsz-om 8-as akkor még nem láttam a tiéd. De abban is van egy jó nagy blődség, nem ehet akármit.

Gondolj bele, leírod ezt ő meg( vagy más aki elolvassa) úgy gondolja, hogy akkor ő most mátrai borzaskát fog enni krumplipürével, ami valljuk be tele van fölös kalóriával és a csirkén kívül semmi jót nem tartalmaz ami a diétához szükséges. De ő benyomja ebédre, reggelire mondjuk téliszalámis szendót eszik, meg egy kis csokikát és ha számolta és elérte a limitet akkor már a nap hátralévő részében nem eszik semmit.

Még ha be is tartja kcal limitet meg az 5 étkezést, ha ilyen szarokat eszik egész nap akkor többször éhes lesz, hisz nem lehetnek nagy adagok és még csak normális mennyiségű fehérjét sem vesz magához = teleszart zokni test.

Ez a baj a te kommenteddel.

2012. júl. 17. 20:18
 14/24 anonim ***** válasza:
12-es ne írj már olyan étrendet a kérdezőnek ahol a reggeliben sincs ch. Minden étkezésnél kell lennie kivéve vacsoránál. OMG
2012. júl. 17. 20:21
 15/24 anonim ***** válasza:
na de hol itt az igazság?!
2012. júl. 17. 20:23
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok.

Nem azt akartam sugallni, hogy szemét kajából álljon az étrendje, hanem egyszerűen csak arra akartam felhívni a kedves kérdező figyelmét, hogy semmit sem kell megvonnia magától, hogy ha naponta megeszik mondjuk 1 szelet csokit, az sem fogja akadályozni a fogyásban. Nem is értem, mire a nagy szigor, ember legyen a talpán, aki kibírja, hogy minden rosszat megvonjon magától. És ha sportol, nem lesz belőle "teleszart zokni"...

2012. júl. 17. 20:31
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a 6-osnak van igaza.
2012. júl. 17. 20:44
 18/24 Smartguy86 ***** válasza:
27%

Ha tartós eredményt akarsz, nem akarsz plöttyedt és beteges lenni hátralévő életedben, akkor olvasd el ezt:

[link]

Az ilyen nők lapjás diétákat meg felejtsd el most, hogy este nem eszünk, meg hogy reggelire pacalpörkölt, aztán kalóriaszámolással egész nap semmi. A kalóriaszámolásnak se az a lényege, hogy ehetsz, amit akarsz. 2 szelet tortával megeszel egy napi kalóriát, és akkor mi van? Éhen is dögölhetsz... Gondolkozz! Ne fogadd meg olyanok tanácsát, akik még csak a femina.hu-n tájékozódtak...

A citromos víz meg finom limonádé, de marhára nincs fogyasztó hatása!!!! Mitől lenne? A citromsav lemarja a zsírodat? OMG

2012. júl. 17. 21:11
 19/24 anonim ***** válasza:
Amikor azt mondtad h 1 év és h tudod h a te hibád sokkal rosszabbra számítottam...nem vagy mamut, kezdj el sétálni esetleg biciklizni, ha van kutyád a kutyasétáltatás és a kutyás sportok is nagyon jók, igyál többet egyél kevesebbet és peregnek majd le a kilók!
2012. júl. 17. 21:20
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válszokat. Kenyeret nem eszem, sem chipset, sem hamburgert, sem semmi más szart, csakis csokit és fagyit szoktam fogyasztani hetente kb. 3 szor.

Legnagyobb baj, hogy nincs rendszeres étkezésem, mármint egész nap semmit nem ettem pár évig, s aztán este bezabáltam az itthoni kaját, s egyáltalán nem mozogtam.

2012. júl. 17. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!