Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 4 hét alatt 5 kg minusz?...

4 hét alatt 5 kg minusz? Tanácsok? Sürgős!

Figyelt kérdés
Mozogni nem nagyon tudok max. szoba biciklizni. 16/L 165cm/65 kg

2012. jún. 16. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

napi 5ször, kevés étkezés.. semmi szénhidrát (cukor liszt, tészta, krumpli)

sok sok folyadék.. és sok sok sport

2012. jún. 16. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:

tanács: felejtsd el vagy beteg leszel

amúgy a szobabicikli is elég, de akkor abból naponta min. 2 óra...+ erősítő torna + amit első mondott

de ez nem egészséges...

2012. jún. 16. 15:43
 3/5 anonim válasza:

Miért nem tudsz mozogni ?! Kimész az utcára és minden nap kocogsz 2-3 kilométert.

Meg kell egy normális étrend.

2012. jún. 16. 15:43
 4/5 A kérdező kommentje:
ok.kösz mindenkinek.
2012. jún. 16. 15:46
 5/5 anonim válasza:
Először is:szerintem felejtsd el ezt a "4 hét alatt 5 kg mínusz"-t!Az a legegészségesebb,ha egy hónapban max. 3 kg-t fogysz,mert másképp megereszkedik a bőröd és akkor már inkább legyél duci,minthogy a bőröd egy hetvenéves szintjén legyen...A legfontosabb (amit előttem is írtak),hogy btartsd a napi 5 étkezést,ám az adagjaidat csökkentsd le!Felejts el a fölösleges nassolást,mert akkor nem tudsz lefogyni!Az önkínzást is felejtsd el,mert az nem segít!Egyél zöldséget,gyümölcsöt,rizset,halat,mézet,zsírszegény tejet,teljes kiőrlésű kenyeret és ha húst akarsz enni,akkor a párolt csirkemellet válaszd!Naponta kocogj 15-30 percet,tornázz (fekvőtámasz,guggolás,felülés,karkörzés,lábkörzés...) 10-05 percet!Ne ülj egész nap a gép előtt,menj túrázni a természetbe,sétálj a barátaiddal,táncolj!:)Ennyi odafigyeléssel biztosan lemegy rólad néhány kiló és a bőröd sem fog megereszkedni a tornázás miatt!;)(tapasztalatból írtam ezeket,nekem bevált!)Sok sikert!;)
2012. jún. 16. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!