Ilyen a testem, elinduláshoz tanácsok!? (KÉPPEL)
Néhány tipp:(nem fontossági sorrendben)
1.- Keress vmi sportot amit szeretsz csinálni. Pl.séta, futás,bicózás,úszás,vmilyen tánc.
2.-Minden reggel és minden este-(de ne közvetlenül lefekvés előtt) tornázz, gimnasztikázz minimum fél órát.
3.-Étrendedből mellőzd a túlsózott, túlfűszerezett, túlcukrozott ételeket, valamint a chipset és a csokikat.(Ehetsz nyugodtan akár minden nap is csak ne sokat.)Ha nem tudsz leszokni ezekről, akkor délelőtt egyél ilyen dolgokat, du. sose.
4.-Ne koplalj!Ne hagyj ki egyetlen étkezést se, de ne zabáld túl magad.Lehetőleg mindig kb azonos időben, nyugodt körülmények közt egyél.
5.Próbálj rászokni arra, hogy du.5 óra után ne egyél semmit.Ne a vacsora legyen a főétkezés.
Remélem, tudtam segíteni.Sokaknak bevált már.Igaz lassabb mint a villámdiéták, de az eredmény tartósabb.
Szerintem a kalóriaszámolgatós diéta a legkönnyebb, mármint olyan szempontból, hogy azon nem lehet mit elrontani, csak egy naplót kell vezetned, felírni minden étkezés után, hogy mit ettél és kalkulálni. Ha kalóriaszámolgatós diétán vagy, akkor gyakorlatilag bármit ehetsz, csak arra kell figyelned, hogy nehogy túllépd a limitet. Én is ma ettem fagyit. De én ezt hetente egyszer engedem meg magamnak, a hét többi napján próbálok egészségesebben táplálkozni.
Bár nem tudom, hány éves vagy, de a kalkulátor szerint neked 1500-1600 kalóriát kell enned, hogy hetente 1 kilót fogyj.
És a legfontosabb: Higgy magadban! Sikerülni fog!
Én is 83 kilóval kezdtem, most már 76 kiló vagyok.
Van kedved kipróbálni ezt az edzéstervet?
Én is most csinálom, azt remélem, ha a végére érek, képes leszek egyhuzamban lefutni 30-40 percet.
Jézusom ennyi hülyét egy rakáson.
Az egyetlen értelmes hozzászólás az 5-ösé. Azokat az oldalakat olvasd, ha szép eredményt akarsz elérni.
A többinek meg: Miért kell a hülyeségeiteket terjeszteni? Valaki még megfogadja...
Én a 8-as vagyok.
Az én hozzászólásom mért lenne hülyeség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!