Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről diétáról?

Mi a véleményetek erről diétáról?

Figyelt kérdés

1. nap

Erre a napra biztosítson magának nyugodt körülményeket, mivel alapos gyomor- és béltisztítást kell végeznie. Készítsen hashajtó italt a 20–40 gramm keserűsót 1,5 dl vízben feloldva (facsart citromlével ízesítheti), vagy igyon meg 0,5 liter Hunyadi János gyógyvizet. A hatás kb. két óra elteltével lesz érezhető, ekkor többször is el kell majd mennie WC-re. Két órával az utolsó székletürítés után igya meg az első adag fehérjeturmixot, az egy napra kiszámolt fehérje turmixpor felét 1,5%-os tejben feloldva. Ezen a napon csak két alkalommal kell a fehérjeenzim-készítményt fogyasztania!

Figyelem! A béltisztító hashajtást csak egyszer, első nap reggel kell elvégezni!

A 2. naptól

A kiszámolt fehérjepor mennyiséget 3 adagra elosztva fogyassza el, két héten keresztül mindennap. A fehérjeport egy pohár vízben vagy sovány (1,5%-os) tejben oldja fel, és igya meg. (Tejérzékenyek vízzel, 15–30%-kal több turmixporral elkeverve fogyasszák!) Saját készítésű zöldségleves leve már a béltisztítás utántól korlátlan mennyiségben iható, ebből az ajánlott mennyiség naponta legalább egy liter.

A diéta befejezése után

A diéta utolsó napján vízzel keverjen el 1 púpozott evőkanálnyi durvára őrölt lenmagot. Hagyja állni hat órát, és közvetlenül lefekvés előtt igya meg! Az őrölt, beáztatott lenmag helyett megehet 8–10 szem aszalt szilvát is.

A diéta befejezését követő első napon még csak nagyon keveset egyen! Reggelire egyetlen almát fogyasszon el, ebédre egy pohár zöldséglevet vagy sűrűbb zöldségpépet, délután egy sovány tejből készült joghurtot, este ismét zöldségpürét egyen. Az első ilyen átmeneti nap után ismét visszatérhet a normál, szilárd táplálék fogyasztásához.

Eredmények

A kéthetes diéta ideje alatt átlagosan 3–8 kg zsírtól szabadult meg (férfiaknál általában magasabb a zsírleadás). Anyagcseréjét erre az időre már úgy programozta át, hogy a befejezést követő időszakban nem lép fel jojó-effektus, nem fogja visszahízni a leadott súlyt. Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy a tartós siker elengedhetetlen eszköze a tudatosabb táplálkozás. A diéta után elképzelhető, hogy minimális súlygyarapodás jelentkezik, mivel gyomra újra „megtöltődik”.

2009. júl. 13. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem hülyeség!! Hashajtó?? Nem így kell fogyózni..meg diétázni
2009. júl. 13. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát végülis nekem ebben nem a hashajtó nem tetszik, mert azt csak első nap használná béltisztításra, de én nem hiszek az ilyen fehérjeporokban, az nem szoktatja hozzá a szervezetedet a normális táplálkozáshoz. Ha meg nem változtatsz az étkezési szokásaidon, úgyis visszajönnek a kilók.
2009. júl. 13. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég borzalmas tűnik. Plusz nem értem, ha valaki rá bírja szánni magát, hogy 2hétig kétes összetételű turmixszal töltse ki a napjait, akkor már miért nagyobb elhatározás csak simán, egészségesen táplálkozni? Attól is lemennek a kilók, esetleg a mennyiségre kell jobban odafigyelni még. De ti tudjátok :)
2009. júl. 13. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ember ugyan azt a szart eszi diéta után mint előtt akkor elkerülhetetlen a jojó effektus
2009. júl. 13. 16:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Írnátok nekem diétás napi menüket?
2009. júl. 14. 07:15
 6/6 anonim ***** válasza:

nem napi menü,de ezeket eheted:

-zöldség,gyümölcs(banán,szőlő,aszalt gy. ne)

-barnarizs

-párolt csirke-,pulykamell,hal (só nélkül)

-alacsony zsírtartalmú joghurt

amit tuti,h iktass ki,még ha nehezedre esik is!!! :)))

-édesség,süti... (a cukor fogalmát úgy egészen)

-fehérliszt és abból készült bármi

-túlzott mértékű só- és fűszerfogyasztás

-fagyasztott,előre elkészített,konzerv és társai mű sz@rok...

én azt mondom,egyél mindent nyersen,attól nem lehet 'bajod' és igyál sok natúr teát v. vizet :)))

azt nem mondom,h jó étvágyat,de hozzá lehet szokni :D (gondolj arra,h mi minden szemetet beviszel a szervezetedbe,ami csak 'szemétté' válik odabent...ha ez motivál vmennyire:)))

2010. febr. 27. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!