Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » El tudom érni így azt amit...

El tudom érni így azt amit akarok? (Lent).

Figyelt kérdés

Reggeli: sonka,t.k. kenyér,paradicsom, ásványvíz vagy gyümölcslé

Ebéd: ami van(de keveset)

Vacsora: kb. az ami reggel

Uzsonnát és tízórait akkor eszem ha éheznék de ilyen nagyon-nagyon ritkán van.

Emellett futok és biciklizek, fél óra minimum mind2.

Nem szeretnék drasztikus fogyást elérni mert már 50 kg alatt vagyok így is, csak a hasamon van felesleg és azt szeretném leadni. Tudom nincs helyi zsírégetés és máshonnét is fog lemenni, de az a kérdés: ilyen étrendel és mozgással sikerülhet?

2009. júl. 12. 20:42
 1/3 anonim válasza:
Gyúrj hasra.Akkor onnan fog jobban lemenni.
2009. júl. 12. 20:44
 2/3 A kérdező kommentje:
ezután is olvastam már itt a fórumon is és a googlen is utána ... mármint a hasra gyúrásnak, azzal csak izmosodna a hasam, és nem a zsír tűnne el, hanem a zsír alatt izmosodnék. az izmosodás csak utána lenne szándékomban.
2009. júl. 12. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Így nem mész semmire. Egyél egészségesen, mert amit most eszel, az kevés.

A másik: ha a hasadról szeretnéd eltünteni a felesleget, a cellulit masszázs a legjobb. Hidd el, tapasztalat. Nekem mindenhonnan szépen lement a felesleg (has, comb, fenék)és a narancsbőröm is eltűnt.

Persze ez sem csodaszer, fontos, hogy mozogj mellette és egészségesen étkezz.

2009. júl. 13. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!