Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivagyok teljesen. Ezzel el tudom érni amit akarok?
Figyelt kérdés
ha direkt elájultatom magam, kórházba kerülök?2010. okt. 26. 14:48
1/9 anonim válasza:
mit akarsz ezzel elérni??
kórházba akarsz kerülni??
nem feltétlenül kerülsz kórházba,az meg végképp nem szép dolog,hogy teteted .
2/9 A kérdező kommentje:
miért nem kerülök be akkor?
2010. okt. 26. 14:53
4/9 A kérdező kommentje:
akkor mitől?
2010. okt. 26. 15:00
5/9 anonim válasza:
Nagyon sok eszed van mondhatom. Az orvosok majd veled fognak szarakodni, ahelyett, hogy olyan beteget láthatnának el, akiknek VALÓBAN van valami bajuk. Neked csak az agyaddal van baj... Szánalom...
6/9 anonim válasza:
Ha felvágod pl az ereidet akkor biztos kórházba kerülsz. De az veszélyes. Végtagtörés miatt is kórházba kerülsz, de az nem túl veszélyes, csak fáj.
7/9 anonim válasza:
Én rengetegszer elájultam már,de sose kerültem korházba, pedig én nem direkt ájultam el.Ne vágv fel az ereidet mert a vérveszteségtől akár tényleg el is ájulhatsz, ha azt viszont nem veszi észre senki akkor el is vérezhetsz és lehet bekerülsz a korházba,de lehet onnan egyből a halottasházba fognak vinni.Szóval ezt hanyagold, ha kiakarod vetetni a mandulád az korház, ha eltöröd valamid még nem feltétlenül kerülsz korházba,mert begipszelik és küldenek haza.Nehéz szándékosan olyat tenni amit túlélsz,de korházba kerülsz.Esetleg ha gyomormosás kell,akkor is bentartanak 1 napot.De mért akarsz korházba menni?
8/9 anonim válasza:
Ájulást pulzusból ki lehet szúrni, hogy kamu.
9/9 anonim válasza:
xD
Te már feltettél egyszer egy kérdést nem? :O xD
Azt kérdezted,hogy hogyan kerülhetnél be a kórházba..mert hogy elakarsz egy kicsit tűnni otthonról.. a suliból.. trükköket kértél.. ugye? :D
Még mindig nem sikerült bejutni? :S XD
Egyébként egy ájulástól nem visz azonnal el a mentő a kórházba.;)
Amúgy hány éves vagy? Csak azért,mert ezt az ájulásos dolgot..azért már legalább egy 14 évesnek is tudnia kéne.. x'D Te hány éves vagy? 10.. :O XD
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!