Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két és fél év után csalt meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két és fél év után csalt meg a barátom egy buliban, aztán "nem is akarta" velem folytatni, azt a csajt választotta, aki ráadásul az osztálytársam. Teljesen kivagyok. Mit tegyek? Nagyon szeretem!

Figyelt kérdés
Pár hete lementünk egy buliba,haverunk szülinapjára. Soha nem jártam, már én bulizni, ő se gyakran, de együtt még sosem voltunk.Ez volt az első és utolsó.De minden értelemben.Én elég hamar hazamentem, mert nem éreztem magam valami jól, a barátom meg mondta, hogy még egy kicsit marad. Másnap jött, a megbeszélt időpontra, én harcidíszben, mert úgy volt hogy elmegyünk körülnézni ide oda...Aztán megállt az ajtóban, és mondta hogy nem szeretné folytatni...Tulajdonképpen nem szólt semmit, csak szó nélkül elment. Egyik haverját kérdeztem, hogy mi volt este, mondjuk eléggé ki voltam utána akadva, aztán mondta hogy összeszedett valami szőke csajt, egész este vele volt.Este felhívott, meglepő módon. De csak annyit mondott, hogy találkozott egy lánnyal, és nagyon sajnálja, de vége. Kicsit kezdtem estére megnyugodni, meg beszéltem a legjobb barátnőmmel, annó meg meg is fogadtam hogy pasi miatt nem fogok sírni...lépek fel közösségi portálra, és annál a lánynál, akit a legeslegjobban utálok az osztályomból láttam meg kiírva, hogy kapcsolatban, párja..és ott volt a volt barátom neve. Suliban az első dolga volt az orrom alá dörgölni a híreket, élvezte hogy szenvedni lát.Aztán még írogatott is dolgokat az üzenőfalamra. Magát tetszikezgette. Amikor meg kitöröltem, visszaírta. Nagyon szeretem.Minden nap várom, hogy visszatérjen, de csak msn-en keres, és néha hív fel, hogy jól vagyok-e.Szerelmet vallanék, de nem merek.Még egy csalódást nem tudnék elviselni már. Nem tudom felfogni, hogy miért ő kell neki.Annyit tudtam mindig is, hogy álmai netovábbja volt az exem.Nem tudom mit tehetnék? Előre is köszönöm!
2010. nov. 23. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Huhh, hát ez kemény. És bocsi, hogy ezt mondom, de bolond vagy, ha eze után még te akarsz neki bármit is mondani. Elhiszem, hogy szereted, és gyengéd szálak fűznek hozzá...stb, de térj 1 picit észhez... Leszar, mást dug, ennyit értél neki =S Nem is akar tőled az elmondotta alapján semmit, hisz ezt a szemedbe is mondta. Ezek után annyit tudsz tenni, hogy tombolsz 1 kicsit, és megpróbálod elfelejteni, megemészteni a dolgokat, majd keresni valakit, akivel újra boldog lehetsz.
2010. nov. 23. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Ajjjajj!! :( Nagyon sajnálom a történteket, tényleg együtt érzek. :( Talán majd idővel rájön, mit veszített, és visszamegy Hozzád. Ha igazán szerettétek egymást, úgyis happy end lesz a vége! Addig is hagyd, járja azt az utat, amit szeretne, a szerelem úgyis visszavezeti Hozzád! Ha mégsem, akkor nem te voltál neki az Igazi :(
2010. nov. 23. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyi, hogy mindenki megérdemel még egy esélyt! Ha esetleg kopogtatna az ajtódon :)
2010. nov. 23. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyi, hogy szerintem se írj, mondj neki semmit! Hagyd most kicsit békén, hadd gondolkozzon!
2010. nov. 23. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha "kopogtatna az ajtódon" sem kéne visszafogadnod,mert ha egyszer megtette,akkor megteszi mégegyszer,szép hogy valaki még hisz a happy end-ben,de ilyen nincs.Amúgy is csak a töltött káposzta jó újramelegítve.A csajt töröld ki az ismerőseid közül,vagy állítsd be h idegenek ne írjanak,és suliban is inkább töltsd az időt a barátaiddal.Szabadidőben meg ne otthon kuksolj,hanem járj el mindenfele.
2010. nov. 23. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Húú, ez kemény. :S

Ne mondj neki semmit. Legyen büszkeséged!Megcsalt? Menjen! Idővel túl lépsz rajta, de nehogy még Te alázkodj meg előtte! Találsz jobbat.

2010. nov. 23. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!