Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tegyek? El szeretném...

Mit tegyek? El szeretném érni! Nem akarok utcaseprő lenni!

Figyelt kérdés
Év elején én megcéloztam év végére mindenből a 4-est. Ahhoz képest én minden nap 3-5 óráig tanulok, és feletnél mégsem jön vissza semmi. Nagyon sok szar jegyem van: 7 db 2-es, 2 db 1-es, 5 db 3-as, 8 db 4-es, 3 db 5-ös. Mit tegyek, hogy javítani tudjak? 7. osztályos fiú vagyok, és informatikai középiskolába szeretnék menni továbbtanulni. De ha így haladok, még utcaseprő sem lehetek.
2009. nov. 15. 12:25
 1/4 anonim válasza:
100%
Szia! Ne aggódj nem leszel utcaseprő ilyen jegyekkel! A 7. osztály nagyon nehéz, mert akkor jön be a földrajz, fizika, kémia, biológia, és még ismerkedsz ezekkel a tantárgyakkal! Nekem is nagyon nehéz volt, de a 8. osztály már szinte ismétlés!Nem mondom hogy azokat veszitek mint 7. osztályban, de sokkal könnyebb lessz! Én is így voltam vele, hogy rossz tanuló vagyok, nem fognak sehová fölvenni! De ez nem így lett, mert egyre jobban haladtam fölfelé már 8.osztályban! És most kezdtem a 9. évfolyamot, és Szakközép/szak-iskolába járok, és Szakácsnak tanulok!:) Sok sikert a továbbiakban!:) 15/L
2009. nov. 15. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:

igaza van az előttem szólónak, a 7. tényleg nehéz.

énis szar tanuló voltam, mégis főiskolát fogok végezni jövőre, és fősuliba sokkal-sokkal jobb jegyeim voltak, mint gimiben vagy általánosban. 4 körül volt fősulin az átlagom.

csak nyugi, nemleszel utcaseprő. de azért ne hanyagold el. tanulj.

2009. nov. 15. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyébként vicces, a hivatásos utcaseprőnek is féléves tanfolyam kell, hogy dolgozhasson.
2009. nov. 15. 14:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..megfogadom a tanácsokat =)
2009. nov. 15. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!