A testépítők hogy bírnak magukba tuszkolni 5000 kalóriát?
Figyelt kérdés
Mármint. Reggeli: 200 gramm zabpehely. Hát bazki, én nagyevő vagyok, de normál adagom az 40 gramm, zabásabb napokon 60, de akkor már kifekszek.:D és akkor e mellé még igyál meg egy naaaaagy pohár tömegnövelőt/fehérjeturmixot..hogy?!2012. júl. 12. 18:00
2/5 anonim válasza:
Eddig 2500 kcal fogyokuran voltam,most meg 4000 kcal-os tömegnövelésen. Én kb pont jól vagyok lakva ezzel a 4000 kcal-val:D Mondjuk sportolok is rendesen mellette...
3/5 anonim válasza:
Az erőemelők ettől még többet esznek, akár 8-9000 kalóriát is bevernek naponta. Nem tudom, hogy a bánatba lehet annyit enni, bár annyi edzéstől lehet nekem is kéne annyi.
4/5 anonim válasza:
Sok edzés és nagy izomtömeg kell hozzá. Akkor befér. Nyilván egy kezdőnek, kisebb izomzattal rendelkező emberkének durva hirtelen átállni egy ilyenre, nem is ajánlott.
5/5 anonim válasza:
Úgy hogy pl Vörös Zoli tömegnövelés alatt 150kg ahhoz hogy ezt megtartsa sokat kell ennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!