Az anorexiások miért tudnak alacsony kalóriabevitellel fogyni, míg a testépítők nem javasolják fogyásra, csak hízást eredményez?
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 12:54
1/4 anonim válasza:
ha keveset eszel ,akkor többszörösen rakódik rád amit megeszel. az anorexiások keveset esznek, és az is nagyon alacsony kalóriatartalmú. rájuk a jojo-effektus (visszahízás) sem hat,mert ők nem csak fogyókúráznak. eléggé elszántak tudnak lenni...
2/4 anonim válasza:
mert te nem bírod olyan sokáig az alacsony kalóriabevitelt, mint ők. Én egy időben keveset ettem (szerelmi bánat) ami azt jelentette, hogy tőbb, mint fél évig light kólán és egy-egy zöldalmán éltem. Azaz semmi mást nem ettem! Akinek nincs valami lelki baja, az ezt nem bírja végigcsinálni. Amikor ma visszagondolok, én sem értem, hogy hogy bírtam ki ennyivel.
3/4 anonim válasza:
Így van, az anorexia pszichés probléma, a fizikai tünetek csak másodlagosak! Nekik olyan iszonyatos bűntudatuk van már a gondolattól is, hogy egyenek, és annyira torz módon látják magukat a tükörben, hogy egész egyszerűen semmi étvágyuk nincs. De ha egy anorexiást kórházba viszek, benyugtatózom, és el kezdem rendesen etetni akkor a szervezete ugyanúgy reagál, mint egy jójó fogyókúrásé! Mindent el fog raktározni. Persze ha még nem végső a stádium... és tönkrement mindene.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2010. márc. 26. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!