Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fitness-esek, testépítők, mi...

Fitness-esek, testépítők, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szóval elég kövér voltam, amikor elkezdtem az életmódváltás-rendszeres mozgás (főleg edzőteremben) kombót. Még most is nagyon messze állok a jó alaktól, de kemény munkával már 16 kiló minusz van a hátam mögött, aminek nagyon örülök. De most nem is ez a lényeg.

Ma a szokásos órám után az öltözőben hallottam két csajt beszélgetni, hogy fúúú az xy lány most hízott 2 (!!!) kilót, és milyen szörnyen néz ki, hogy hagyhatja így el magát, mostanában nem is jár le annyit stb...őszintén szólva rossz volt hallgatni, és eddig ugyan nem gondoltam bele, mit gondolhat rólam az a sok tökéletes testű ember az edzőteremben, de tudom, hogy mostantól eszembe fog jutni és zavarni fog. Mert rajtam nem csak 2 kiló felesleg van...ráadásul az oda járók nagy részén semmilyen felesleg nincsen...

Szóval azt szerettem volna kérdezni, hogy mit gondoltok a kövér/túlsúlyos/teljesen mindegy minek nevezzük emberekről, ha látjátok őket az edzőteremben? Inkább pozitív vagy negatív érzést kelt Bennetek?

Nyilván nem fog eltántorítani mások véleménye a végső célomtól, csak kíváncsi vagyok, milyennek tűnünk a másik oldalról. Köszi :)

2011. jan. 3. 00:22
 1/6 anonim válasza:
Egyrészt lehet elve irígykedtek rá, nem a teste miatt és most csak ürűgy hogy fikázzák. Másrészt, Te most a jó úton haladsz és ez dícsérni való, Ő pedig elhagyta magát, még akkor is ha volt honnan. Csak kitartás és eredménye lesz.
2011. jan. 3. 00:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Én a saját edzésemmel foglalkozom, nem érdekel, hogy mások mit csinálnak, amíg engem nem hátraáltatnak. Ebből következően nem nézem, ha valaki kövér-sovány, esetleg fosul csinál valamit.

Ami fel szokott tűnni 1-1 szebb lány, de ennyi.

Véleményemet a kövérekről szerintem mindenki ismeri, de, ha egy kövér változtatni szeretne a testén, az becsülendő, és semmiképpen sem elítélendő.

Amúgy az is lehetséges, hogy azért beszélték, h hízott 2 kilót és fosul néz ki, mert eddig a csaj arra vágott fel, hogy tökéletes az alakja.

Amúgy 2 kiló nem igazán látszik meg egy emberen.

2011. jan. 3. 01:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne figyelj oda arra h masok mit mondanak,hogy fikaznak masokat.Biztosan el vannak szalva magukkal h ok sportosabb testalkatuak,es lenezik a masikat,pedig egeszedn biztosan ok sem nezhettek ki mindig ugy amilyenek,ok is kezdtek valahonnan.Neked nagyon angy akaraterod es kitartasod van,es ez tiszteletre melto.Csak igy tovabb ,ne add fel amit elterveztel!
2011. jan. 3. 02:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok testépítő, de az a véleményem, hogy az ilyen emberek szánalmasak. A kisujjadban több van, mint bennük, erre gondolj, mikor szembenézel velük.
2011. jan. 3. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:

A vélemények emberenként eltérőek és tapasztalatoktól függőek. A testépítők között is megoszlanak a vélemények, ugyanis nem minden testépítő egyforma ami a jellemet illeti, viszont a valóság az, hogy a valódi testépítőknek nincs ideje másokat lenézni, amennyiben elhízott, túlsúlyos, pufók személyekről van szó.

Egy igazi testépítő nem csak testet dolgozott ki, hanem önfegyelmet, magabiztosságot és önuralmat is. Az első és utolsó természetesen ahoz járul hozzá, hogy a fókuszpont ne mozduljon el a céltól értéktelen pletykákra és becsmérlő gondolatokra, a másodikkal pedig aki rendelkezik annak nincs szüksége mások bántalmazására.

Innen kiindulva értelemszerűen azok a személyek akik megvetik és kicsúfolják a kevésbé előnyös külsővel rendelkező embereket, azok a személyek nem rendelkeznek a fenti tulajdonságok közül egyikkel sem és nyilvánvalóan még nagyon sokat kell fejlődjenek mentális szinten.

Viszont ezernyi ilyen ember létezik kint is és az edzőtermekben is, ezért ne lepődj meg továbbra sem az ilyesmin, mert attól, hogy valaki 2 órát fut a szalagon vagy szteroidoktól püffedve lóbálja a súlyokat attól még nem biztos, hogy az agya is megvan edzve.

Az én véleményem a túlsúlyos emberekről az, hogy attól függetlenül, hogy csak átmeneti állapot vagy ezt az életmódot választották, nekem teljesen mindegy ami a velük kötött kapcsolatomat illeti. Hogyha az edzőteremben látom meg őket akkor csak a megnyugvás önt el, hogy még mindig ezen a világon vagyok. Ugyanis ezen a világon sokfélék vagyunk és minden ember egy új világ amelyet szivesen fedezek fel. Amennyiben nem kéri a segítségemet vagy nem állok nagyon bensőséges rokoni kapcsolatban az illetővel addig nem állok meg ítélkezni a súlya és a kinézete felett, egyszerűen a nagy képet látom, aminek ő is egy eleme, pont ahogy a mellette szaladó filigrán hölgy, a háta mögött súlyzó keménykötésű férfi, valamint az edzőterembe megérkező újonc.

Sok Sikert kívánok a továbbiakban is !

2011. jan. 3. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:

A mcD*naldsban elítélendőek a kövérek, nem az edzőteremben!:)

Ne foglalkozz velük, kitartást és jó edzést!

Egy edző lány

2011. jan. 3. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!