Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit esztek ha fogyoztok es...

Mit esztek ha fogyoztok es rad jon a farkas ehesseg?

Figyelt kérdés

Probalok kevesebb adagokat enni...de ezzel az a baj hogy nem tudok jol lakni es igy mindig ehes vagyok.

Iszok sok vizet hozza ...de nem sokat segit es gyumolcsok sem.

Ti mit esztek ....

gondoltam hogy vennek muslit. ami ilyen zabpehely,zapkorba,es meg aszalt gyumolcsoket tartalmaz valmint plusz natur zabkorpat hozza kevernek hogy tobb legyen es igy is sporoljak....

Ilyen ehezesnel ezt ennem keves tejjel.

2012. júl. 12. 14:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A vízivás, gyümölcs, zöldség nekem sem igazán válik be, max pár percre. :) Van ez extrudált vagy milyen "kenyérpótló", mint régen az Abonett volt, azt szoktam volt rágcsálni. :)
2012. júl. 12. 14:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ha farkaséhes vagy, az annak a jele, hogy szar az étrended
2012. júl. 12. 15:08
 3/13 anonim ***** válasza:

Farkaséhes nem nagyon szoktam lenni, tervezd meg jobban az étkezésedet, lehet hogy túl keveset eszel, vagy rossz minőségű ételt.

Én elég gyakran eszem, szóval ha kezdek éhes lenni, annak a jele, hogy itt a következő étkezés ideje. :) Ne várd meg, amíg nagyon éhes leszel, akkor többet fogysz enni.

Ha mégis éhes vagyok akkor, amikor elméletileg nem kéne, pl. ebéd után 1,5 órával, akkor ált. előrehozom az uzsonnát.

Ha valami tartalmasabbra vágyom, én natúr joghurtot szoktam enni zabkorpával, egész finom, és engem jól eltelít. A zabpehely is jó lehet, de ne cukrozott müzlit vegyél! Keverd te magad össze a zabkorpával és a gyümölcsökkel. Mondjuk este inkább ne ezt edd, ha éhes leszel, hanem valami fehérjét: tojást, húst salátával. Ezek is laktatnak szerintem. :)

2012. júl. 12. 15:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Inkább fehérjét egyél ilyenkor, két virsli, vagy két főtt tojás salátával, uborkával. Ettől nem leszel éhes sokáig, a szénhidráttól pedig csak egyre éhesebb leszel.
2012. júl. 12. 15:58
 5/13 anonim ***** válasza:
5 gramm zabpehelyből főzött zabkása.
2012. júl. 12. 18:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Tejsavó fehérje shake, az a tuti!
2012. júl. 12. 19:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Tolj be egy tükörtojást!!! ;) vagy rántottát max 2 tojásból... én ilyenkor ezt szoktam... csak 70kcal 1db tojás :D de eltelít :)
2012. júl. 12. 19:49
 8/13 A kérdező kommentje:

es a tukortojast mivel eszed?

kevés só vagy fél szelet kenyér és pici olaj a tukortojas sutesehez?

2012. júl. 12. 19:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Ne kenyérrel edd és nem kell hozzá olaj sem! Ha akarsz enni hozzá valamit, akkor paradicsomot, uborkát, sonkát.
2012. júl. 13. 09:22
 10/13 anonim ***** válasza:
1 liter vizet
2012. júl. 13. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!