Miért van az hogy farkas éhes vagyok mielött megjön?
Drága, neked nem súlytartón kell lenni, hanem zabálni, ZSÍRT (is) felszedni. Azért nem menstruálsz, mert a szervezeted a túlélésért küzd, pont lesz.rja, h petét érleljen.
Amint összekapsz 3-4 kiló zsírt, ismét meg fog jönni.
Nem érted? HÍZNOD KELL, különben nem jön meg. Te magad írtad, h még rég nem menstruálsz.
De ha ennyire félsz a hízástól, akkor orvoshoz kéne menned.
szegénykém, Te beteg vagy Kérdező :(
hosszabb ideje nem jött meg, és az a legnagyobb problémád, hogy ma többet ettél? ha jól értem a helyzetet, a szüleid bármit hagynának.. nem szomorúbb a te eseted sem mint sok ezer éhen haló gyermeké nap mint nap, de tényleg sajnálom hogy így kell élnie egy magyar lánynak. nem is érdekel nálatok senkit, hogy az nem normális, ha nem jön meg a menzeszed?
amúgy kerestem neked az éhségérzetről alapirodalmat
nem mintha ezzel kéne foglalkoznod.. ha tényleg alultáplált vagy és azért nem jött meg már rég.. basszus..
MINDENKÉPPEN orvoshoz kéne mennie, mert bár erős kétségeim vannak a nyugati orvoslással szemben, ennél az állapotnál még az is jobb..
vagy egy értelmes emberrel beszélnie, hogy megértesse vele hogy enni kell, vagy elpusztul.. ez lehet többet érne mint az orvos, de hát.. nem tudom milyen család vagy fiatal segítő rendszer működik, vagy működik-e egyáltalán.
leirom mit ettem ma hogy megmutassam nem kevés :
reggeli: 1 sz házi készítésű magos kenyér pirítva lekvárral (házi szilva) és vajjal+tea mézzel
tízórai : 1 tuc
ebéd :1 tortila lapba tettem darált pulkahúst gombával
fél négy körül : egy nagy szelet süti ( fél csomag kakaópormfél doboz tejföl,cukor és édesítő tetején lekvár -cukormentes de nem házi )
azután : eg kis alma
5 körül : egy negyed szelet süti+egy fél kókuszgolyó
fél 7-kor : egy bögre leves mondjuk ez csak 60kcal
a süti szeletek nagyok kb akkorák mintha egy palcsintasütőnyi sütit 6 részre vágnánk
szerintem nem kevés :P amúgy ha nem jön meg ebben a hónapban elmegyek eleve a dokihoz :9 de anyámnak is 16-17 éves kora körül volt ilyene és akkor ő kapott gyógyszer én most 14 vagyok am 2 hónaoja nem jött meg
:S
remélem tényleg nem kevés. de figyelembe véve hogy egy növendék leánynak aki még mozog is mennyit kéne ennie.. biztos hogy nem ettél 1500kcal-nál többet, de lehet 1000kcal-t sem, mert az ilyen 60kcal leves és 1 darab keksz kb. az elhanyagolható kategória. talán az a húsos ebéd említésre méltó, plusz a süti. de akkor meg a minőségi tápanyagok bevitele hiányzik..
én nem is koptatom itt tovább a billentyűzetet, rémes helyzetben vannak az emberek táplálkozási ismeretek terén. remélem tényleg semmi bajod, és csak a fiatal korod miatt van ez a szünet, nem pedig eü. gond.
jó egészséget és egyél többet (több húst, magvakat, zöldséget gyümölcsöt) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!