Körülbelül 1 hét alatt leszeretnék adni minimum 5kilót! Hogy csináljam?
Kibirnád,igen,és a nyaralás alatt visszahíznád a dupláját.
Nem egy héttel a nyaralás elött kéne hogy eszedbe jusson h felesleg van rajtad.
Én március óta szép kényelmesen adtam le 7 kilót.és ez tuti nem fog visszajönni.
Kismamaként az elején szinte semmit nem bírtam megenni, mindentől hányingerem volt, mégis csak 4 kilót fogytam 2 hónap alatt.
Ha egy falatot nem ennél 8 napig se biztos, hogy lemenne az az 5 kg, ráadásul gondolom, zsírt szeretnél leadni, nem izmot, vizet stb.
Ez van, fogadd el, ennyi idő alatt 1 kg fogyás az egészséges.
Másrészről ne éheztesd magad, mert még a végén könnyen lehetsz bulimiás, vagy anorexiás.
Anno az én bulimiám is egy "ártatlan" fogyókúrával kezdődött, amiből aztán majdnem 10 évig tartó pokol lett...
Felnőttként rájöttem, elég beteges gondolat volt azt hinni, hogy a tóparton minden egyes ember engem figyel, hogy nézek ki.
Mostanra már gond nélkül mászkálok bikiniben, pedig van rajtam felesleg.
Sőt, 5 hónapos várandósan még csak akkora a pocakom, hogy az emberek simán hihetnek kövérnek, de nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!