Nagyon leszeretnék fogyni! Ez még normális? 12/l
Figyelt kérdés
Szóval 158cm és 58 kg vagyok.Szerintem ez egy kicsit sok.38 kg szeretnék lenni.Egyfolytában fogyókúrázom de nem megy le semmi.A védőnők és a tanárok is panaszkodtak már anyuéknak hogy nem eszek egésznap semmit és túl alacsony a vérnyomásom: s
Múltkor mikor mérték az osztályt én is sírtam mikor megláttam hogy 58kg vagyok.
Persze anyuék is hajtsák a szöveget hogy jólvagyok így de nem.Túl nagy a hasam.Jövőre újra elkezdek kézizni.Hátha leadok pár kilót.Addig valaki valami jó ötletet tudna hogy nyáron hogy fogyhatnék le kb 48 kg-ra?
2012. júl. 3. 19:10
1/2 anonim válasza:
Figyelj! Egyél rendesen, emellett sportolj amennyit csak tudsz (fuss, focizz, röplabdázz, ússz, táncolj, tornázz, ezek "olcsó" sportok, összeszeded a barátaid, és már mehettek is). Ne akarj 38 kg-os lenni, ez nem normális. Egyébként pedig nem kell aggódnod, minden felesleget el fogsz nőni, a sport pedig segít, hogy tovább alakíts a testalkatod.
2/2 anonim válasza:
egyél húst-hússal,tojást,túrót,
a köreteket,rizs,krumpli,kenyér meg felezd le,attól hízol.
a hústól nem hízol,azt eheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!