Mit kéne sportolnom, min változtassak?
Sziasztok! Gyerek koromban átlagos testalkatú voltam, aztán középiskolában meghíztam, de nagyon. Sikerült elég sokat is leadnom, most vagyok 60 kiló a 165 centimhez (lány vagyok), de még van rajtam zsír bőven. A környezetem azt mondja, jól nézek ki (karcsú derék, lapos has, de nagy segg, húsos combok), de nekem már elegem van magamból! Naponta 4-5x eszem, édességet hanyagolom, teljes kiőrlésű kenyér, semmi cukros lötty, sok csirke meg gyümölcs és zöldség, stb, stb. Min. 3 km-t gyalogolok egy nap (gyorsan, nem totyogva...), negyven perceket szteppereztem (ez sajnos bekrepált), elkezdtem intervallum edzéseket is csinálni kb. egy hónapja, minden 3. nap, de mi a fenét csináljak még? 3 hét alatt egy dekát nem fogytam, komolyan, sírni van kedvem...
A családom azt mondja, csinos vagyok (tényleg sokat fogytam), de én annyira szarul érzem magam :(((
Fussak vagy mi? :(
Köszi szépen az eddig válaszokat! :)
A futással mindenképp megpróbálkozom!
Még az úszást fontolgattam (régebben eljártam úszni), de úgy fölnyomták az árakat, hogy ezt az ötletet el kellett vetnem.
Viszont a héten kapok egy szobabiciklit is (mikor kicsi voltam, volt itthon egy, imádtam :D ), ha azon tekerek mondjuk kétnaponta 40-60 percet filmnézés közben, meg még eljárok mellette futni is az csak meglátszik majd, igaz? :D
Igen-igen, a szálkásító diétáról olvastam, aszerint is próbálok étkezni. Nagyon-nagyon ritkán megeszek egyébként 1-1 kocka sütit kávéhoz, de azt is én csinálom itthon és 2/3-a túró, 1/3-a pedig a tészta (egyébként vicces, hogy én sütögetek itthon mindenkinek mindenféle sütit meg tortát és nem is eszek belőlük :O ).
Van férfi, aki megőrül az ilyen "karcsú derék, lapos has, de nagy segg, húsos combok"-típusú csajokért, például én.:)
De ha annyira le akarsz fogyni, miért nem tolsz valami komolyabb sportot? Kétnaponta 40-60 percet tekersz? Az szinte semmi. Tekerj naponta két órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!