Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Min változtassak?

Min változtassak?

Figyelt kérdés
regg: 2 kifli+felvágott, tízó: 1 tönköly pogi,ebéd: zöldbab főzi +1 barna zsemle, uzsi:1 barna zsemi+felvágott, vacsi: 1pohár kefir+párizsi kenyér nélkül. így mennyire volt elfogadható?
2012. jún. 7. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Uzsonnára ne egyél már zsemlét, este több fehérjét egyél, pl túrót.
2012. jún. 7. 20:59
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. jún. 7. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Igy lenne jó szerintem:

Reggeli:2szelet tk v rozskenyér^felvágott+zöldség

Tizórai:gyümölcsök

Ebéd:főzelék jó zsemle helyett tükörtojás vagy csirkemell hozza

Vacsi:kefir,zöldségek,puffrizs,felvágott vagy csmell

2012. jún. 7. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem

1barnazsemle, felvágott(csirke, pulykamellsonka, sovány sajtok vagy főtt tojás)+zöldség

tízórai tönkölypogácsa kefírrel

ebéd zöldbabfőzelék +feltét(hús, hal, tojás, csirkepörkölt, roston sült pulyka, csirke, sovány karajszelet, naturszelet, főtt marha, ttojás, fasírt sütőben sütve, tojásropogós, stefánia vagdalt, göngyölt hús rolád fokhagymásan, sült máj, resztelt máj, tojáspörkölt stb stb)

uzsonna 1barnazsemle feltét-pl mozzarella sajt, sovány sajtkrém sonkával, tonhalsaláta, körözött stb stb zöldség

vacsora gyümölcssaláta kefírrel vagy túróval

de így is jó volt annyi hogy ebédhez inkább a zsemle helyett főzz egy tojást vagy husit

amúgy hány centi, hány kilo vagy, milyen munkát végzel stb stb ez sokat számít mert pl egy 160cm nőnek ez pont elég, egy utcai munkásnak aki 2méter magas férfi annak kevés

2012. jún. 8. 07:27
 5/5 A kérdező kommentje:
159cm vagyok és 70kg. irodai munkát végzek. nagyon köszönöm a válaszokat!!!!!!
2012. jún. 8. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!