Napi 600 kalória bevitellet, és napi másfélóra kerékpározással mennyit lehet fogyni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 10:38
1/11 anonim válasza:
Szerintem semmit, mert nem tudnád tartani hosszútávon, elájulnál, fáradt lennél stb. Maximum vizet veszítenél míg bírod, azt meg vissza is szeded amint abbahagyod.
Ésszel fogyj kérlek.
2/11 anonim válasza:
Napi 600 kalória? Észnél vagy?nem vagy normális. csupán az életben maradáshoz minimum 1000 kell. Így csak tönkreteszed magad... meg az egészséged.
3/11 anonim válasza:
Semennyit, mivel elájulnál fél óra után ennyi kalória mellett.
4/11 anonim válasza:
a sulyod teljes súlyat lelehet igy adni..hajrá..csak szolj elotte szuleidnek, h sporoljanak a koporsora!!
5/11 anonim válasza:
Sokkal többet érsz, ha 1600 kalóriát eszel, és három órát biciklizel naponta.
6/11 anonim válasza:
Ha 60-65kg vagy akkor jó az 1600kcal, de afölött még több kéne, persze rendesen elosztva, jó minőségű tápanyagokból.
7/11 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a kockázatokkal, és azzal is, hogy leginkább izom-ból vesztem a súlyt. Gondolom nem sokat segít ezen, hogy súlyzózom a kerékpározás mellett. Tulajdonképpen 1 hete csinálom. Van amikor kicist több, vagy kicsit kevesebb, mint 600 kalória megy be egy nap, nem számoltam pontosan, hogy 600 legyen, ez csak egy kb érték. Eddig amit észre vettem az az, hogy a közérzetem sokkal rosszabb, és fáradékonyabb vagyok.
2012. júl. 9. 12:56
8/11 anonim válasza:
Jól van, okoooos vagy, csináld csak.
9/11 anonim válasza:
ezek szerint a kérdésre nem is kell válaszolni, hiszen magadtól is tudod, hogy zsírból nem sokat, ellenben a szervezetedet hazavágod vele.
akkor már csak az a kérdés maradt, hogy de akkor mégis miért?
10/11 A kérdező kommentje:
2 hónap alatt szeretnék 10-12 kg-t leadni.
2012. júl. 9. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!