Nem lesz semmi mellem a fogyókúra végére?
Tény, hogy ha fogysz, akkor a melleidből is fogysz. (Merthogy nincs helyi fogyás.) De el biztosan nem tűnnek. :)
2012. júl. 9. 09:14
Egyén függő, de sokaknál a mellből indul el a fogyás, viszont később már nem mellből fogsz fogyni.
Ne izgulj! Nem fog eltűnni, ill. ha onnan fogysz először, akkor oda is hízol először. Tehát ha lefogytál a kívánt súlyra, akkor pár hét után elkezdhetsz egy pár hetes "hízó-kúrát" és akkor valamennyi vissza fog menni a melledre. De vigyázz, ne csináld sokáig, nehogy elhízz megint! A melled valószínűleg kisebb marad ezután is, mint volt, de arányaiban jobban fogsz kinézni.
2012. júl. 9. 09:20
hát sajnos ez van. én alapból körte alkatú vagyok, 10kg fogyással meg olyan kevés mellem maradt, hogy az A kosarat se töltöm ki. de legalább a többi részem szépre kezd alakulni, már nincs hatalmas hájas fenekem és kilógó úszógumim se. valamit valamiért. :)
2012. júl. 9. 11:34
4/10 A kérdező kommentje:
nekem homokóra alkatom van 80b s mellel .Vagyis mikor elkezdtem fogyókúrázni még akkora volt.
hát én alacsonyabb vagyok az igaz (158cm), de nekem is 80-85B mellem van, és kb nekem a legnagyobb az osztályban, meg mindig mondják, hogy milyen nagy mellem van. főleg a töbiekhez képest (de ez nem dicsekvésként mondom, nem avgyok rá büszke..). úgyhogy akkor neked sem kicsi, sőt gondolom neked nem lógós..úgyhogy ha fogysz még gondolom biztos megfelelő lesz, legalábbis az átlaghoz képest :)
de ha fogyózol, akkor ha sportolsz, legyen sportmelltartód.
2012. júl. 9. 13:11
6/10 anonim válasza:
Én is úgy vagyok, mint a 3-as válaszoló. Körte alakom van, kicsi mellekkel, és pár hónappal ezelőttig úszógumikkal és nagy fenékkel. Már lefogytam 15 kilót, a melleim már nem kicsik, hanem ici-picik, viszont a fenekem is jóval kisebb és nincs úszógumim. Valamit valamiért. Akkor sem volt sokkal nagyobb mellem, mikor kövérebb voltam, viszont akkor egyik testrészemmel sem voltam elégedett, most melltől lefelé már tetszik, a többi meg már nem érdekel. :))
2012. júl. 9. 13:49
7/10 A kérdező kommentje:
most próbáltam fel a 10.000 forintos bikinimet amit június elején vettem és szabályosan eláll.Pedig push upos de olyan pici lett a cicim hogy már megse emeli hanem elveszik benne.
Biztos homokóra alkatod van? Nekem is az, de még nem fogytam a mellemből semmit se, pedig már lement nekem is 4 kg nagyjából..(nem nagy súlyból!) nekem többnyire a derekamból ment le (egyelőre) de én is félek, hogy ez elér engem is :S de lehet, hogy egy idő után megáll ott a fogyás és máshonnan indul meg:)
2012. júl. 9. 15:36
9/10 A kérdező kommentje:
igen.92-Es csípő
92 váll 65 derék
Van ilyen,genetika. Nekem is kisebb lett,mondjuk engem nem zavart,inkább legyek vékony kisebb mellekkel mint hájas nagy csöcsökkel:D
2012. júl. 9. 21:20
Kapcsolódó kérdések: