3 napos fogyókúra. Így sikerülhet?
Sziasztok.
Nem tudom pontosan, hogy mióta fogyózok és mozgok mellette. 1 hónapja talán. Van aki azt mondja lát rajtam változást, de én magamon semmit. Tudom, hogy mivel én mindennap látom magam így ezért nem látom magamon a változást. Nem is azt szerettem volna, hogy 1hónap alatt tökéletestől tökéletesebb legyen az alakom, de valamit csak csak...
Olvasgattam és megtaláltam ezt a 3napos fogyókúrát.
[link] Itt le van írva ugyan, hogy mit kéne enni, de hát mikor úgy mond rám jött a súly felesleg akkor sem ettem ennyit... Itt pedig azt írják, hogy pontosan be kell tartani az étkezést. Nem tudom, hogy sikerülhet-e. De én úgy gondoltam, hogy reggelire: tea, alma vagy pirítós ebédre: vagy főtt tojás és akkor annak is csak a fehér része, mellé tea másnap meg mondjuk hal és mellé tea. Én uzsonnázni is szoktam, mivel a napi 4 étkezés eredményesebb fogyást produkál... Ezt is csak olvastam. De akkor csak egy almát eszem vagy joghurtot. Vacsira meg shake. Így is menne ez a 3 napos dolog? Persze mozgással, mindennap 40perc-1órát szoba biciklizem utána pedig tornázom. Hasra, fenékre, combra végzek gyakorlatokat és súlyzós gyakorlatot is végzek.
Ha valaki próbálta már vagy véleménye van, az írjon!Köszönöm!
kovi erre jo : Eredetileg a testünkbe került méreganyagok az anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetünkből. A méreganyagok kiválasztásában nagy szerepet játszanak a veséink, a májunk, a tüdőnk, a beleink és a bőrünk is.
Abban azonban, hogy öntisztító szerveink maradéktalanul el tudják látni feladatukat, nagyon gyakran segítségre szorulnak.
A legfontosabb, amit tehetünk, hogy időről-időre gondoskodunk olyan csökkentett terhelésű napokról, amikor lényegesen kevesebb méreganyagot juttatunk a szervezetünkbe. Minden gyümölcs-, tisztítótea-, vagy vízböjt kúra célja, hogy a fokozott folyadék és a csökkentett méreganyag bevitellel segítse a testünket az öntisztulásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!