Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 napos fogyókúra. Így sikerül...

3 napos fogyókúra. Így sikerülhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem tudom pontosan, hogy mióta fogyózok és mozgok mellette. 1 hónapja talán. Van aki azt mondja lát rajtam változást, de én magamon semmit. Tudom, hogy mivel én mindennap látom magam így ezért nem látom magamon a változást. Nem is azt szerettem volna, hogy 1hónap alatt tökéletestől tökéletesebb legyen az alakom, de valamit csak csak...

Olvasgattam és megtaláltam ezt a 3napos fogyókúrát.

[link] Itt le van írva ugyan, hogy mit kéne enni, de hát mikor úgy mond rám jött a súly felesleg akkor sem ettem ennyit... Itt pedig azt írják, hogy pontosan be kell tartani az étkezést. Nem tudom, hogy sikerülhet-e. De én úgy gondoltam, hogy reggelire: tea, alma vagy pirítós ebédre: vagy főtt tojás és akkor annak is csak a fehér része, mellé tea másnap meg mondjuk hal és mellé tea. Én uzsonnázni is szoktam, mivel a napi 4 étkezés eredményesebb fogyást produkál... Ezt is csak olvastam. De akkor csak egy almát eszem vagy joghurtot. Vacsira meg shake. Így is menne ez a 3 napos dolog? Persze mozgással, mindennap 40perc-1órát szoba biciklizem utána pedig tornázom. Hasra, fenékre, combra végzek gyakorlatokat és súlyzós gyakorlatot is végzek.

Ha valaki próbálta már vagy véleménye van, az írjon!Köszönöm!

2012. júl. 8. 17:26
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és sok sok víz! Naponta 3-4litert is megiszom.
2012. júl. 8. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
BMI?
2012. júl. 8. 17:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hány kiló vagyok sajna, még kbra sem... Csak annyit, hogy tavaly októberben 85kilót mutatott a mérleg 167centivel.... A számok elképesztőek, de egyáltalán nem látszottam annyinak. Van ismerősöm aki sokkal nagyobb volt, mint én még is kb 75 volt. Azóta sokat fogytam, ezt megint csak ismerősöktől tudom.
2012. júl. 8. 17:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Értelmetlen ez a 3napos diéta. Csak a salakanyag és a víz távozik ennyi idő alatt. Ami utána úgyis visszajön.
2012. júl. 8. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogy dögölne meg aki kitalálta ezt a 3 napos diéta baromságot.
2012. júl. 8. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
3napos dieta jo arra, hogy méregtelenítsed a tested ha vizet iszol és zoldségeket gyumolcsoket fogyasztasz pl, eltavozik a szervezetol a megkotott víz, salakanyagok, béltartalom, konnyebbnek érzed magad, jo érzés lesz, néha jo ilyet csinalni, de ez nem fogyokura!!! csak méregtelenítésre jo!!!!
2012. júl. 8. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi a f.szom az a méregtelenítés? Valaki elmagyarázhatná már. A vese állandóan méregteleníti a véred, az ürülék meg jó esetben naponta távozik. Akkor mi az a méregtelenítés?
2012. júl. 9. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:

kovi erre jo : Eredetileg a testünkbe került méreganyagok az anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetünkből. A méreganyagok kiválasztásában nagy szerepet játszanak a veséink, a májunk, a tüdőnk, a beleink és a bőrünk is.

Abban azonban, hogy öntisztító szerveink maradéktalanul el tudják látni feladatukat, nagyon gyakran segítségre szorulnak.

A legfontosabb, amit tehetünk, hogy időről-időre gondoskodunk olyan csökkentett terhelésű napokról, amikor lényegesen kevesebb méreganyagot juttatunk a szervezetünkbe. Minden gyümölcs-, tisztítótea-, vagy vízböjt kúra célja, hogy a fokozott folyadék és a csökkentett méreganyag bevitellel segítse a testünket az öntisztulásban.

2012. júl. 9. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!