Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? Bovebben lent.

Duffyyd kérdése:

Mit gondoltok? Bovebben lent.

Figyelt kérdés
Kb.6 napja fogyukurazom es eddig 1kg tuti ment le rolam.De mindez nagyon lassan tortenik,es naponta vagy 3x allok a merlegre h nezzem h eves utan , elott,reggel,este mennyi kg vagyok..es ismerosok is azt mondjak h nem kell naponta merlegre allni,mert becsavarodik az ember...Ma is pl.csak egy zsomlet ettem,majonezes buri salataval,2 szelet light sajttal,es vizet..ma csak ennyit ettem.Tegnap joval tobbet ugyereztem,tesztat sajttal,dinnyet,fott kukoricat. Szoval a lenyeg az h azt mondjak nekem h ennem kell, mert rosszul leszek,de vhogy nem is vagyok igazan ehes.Es azt is eszrevettem h szerdan nem ettem,csutortokon ettem, es pentekre kevesebb kilo lettem,mintha nem ettem volna...tudom h ez kapcsolatban van az anyagcserevel is..jahh es tornaztam is fel orat,ilyen gyilkos hasizom,meg minden edzest. De valhogy minden olyan lassan tortenik..olyan lassan mennek a kilok.Azt hittem legalabb egy 2,3 kilot leadtam,mert vegulis alig ettem..de vmi nem mukodik..nem tudnatok vmi olyan modszert ami egezseges is,es finom,de megis gyorsan fogyunk .. ?? Elore is koszi.

2012. júl. 8. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:

0ás gép attól tuti fogysz azonnal pár grammot.

Amugy olvass valamit az egészséges étkezésről meg a testmozgásról és ha annyira le akarsz fogyni fogsz is.

2012. júl. 8. 23:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amit csinálsz egyáltalán nem egészséges. Fehérjét nem is viszel be mikor az a legfontosabb és a másik 2tápanyagból is csak alig-alig. A hasizom gyakorlattól nem fogsz fogyni, a futástól fogsz. Ne akarj 1hét alatt leadni 2-3kilót mivel nem 1hét alatt jött föl rád a felesleg...
2012. júl. 8. 23:28
 3/7 anonim ***** válasza:
nincs olyan hogy 1 hét alatt lemegy 10kilo fogd már fel.és ne kukoricát egyél mert a disznókat is azzal hízlalják.zöldség gyümölcs fehérje többször keveset enni
2012. júl. 8. 23:44
 4/7 Smartguy86 ***** válasza:

Zsömle meg tészta sajttal... ne csodálkozz, hogy nem fogysz :DDD

Olvass, az ég szerelmére:

[link]

2012. júl. 9. 07:53
 5/7 anonim ***** válasza:
2012. júl. 9. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:

LOL... csoda hogy ennyi aggyal megtanultál írni-olvasni.

Minden olyan lassan történik - nem lehet hogy drog van az ivóvízben? Vagy a Monsanto-s főtt kukoricában volt valamilyen GMO-s összetevő.

2012. júl. 9. 13:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon viccesek vagytok, nem hiszem el h nem lehet egy normalis kommentet irni. Csoda h megtanultal irni meg olvasni ??? mi a problemad ember ?? Segitseget kertem, nem azt h jo h nem kuldessz el amyukamba,azert mert ez a helyzet...nem tudom ti mit ennetek ha vegetarianusok lennetek, kepzeljetek en nem tudok enni sovany husikat,meg halat...ugh jo lenne ha a nagy okoskodast befejznetek, es ha tenyleg pazaroljatok az idot a kommentelesre akkor legyetek oly szivesek es vmi hasznosat irjatok...Koszontem.
2012. júl. 9. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!