Mit gondoltok a terroristakrol es terrorizmusrol? Bovebben lent.
Az arabok csinálják, de már nem Saddam Hussein seregei, mivel ő már a Pokolban szexel Sátánnal, hanem más szélsőséges csoportok.
A világ vezetői ötlet nem túl hihető, túlbonyolítja a világpolitikát és "összeesküvés elmélet" szaga van.
Nem kell túl misztifikálni a dolgot. Pl Te mit szólnál, ha Európa összes cigányát ide telepítenék valami indokkal. Vagy mindent kihordanának az országból és te meg éheznél.
Nekik is van indokuk, hogy miért teszik.
Sajnálatos módon kegyetlen amit tesznek, de nincs más lehetőségük.
Tessék mondani ki a terrorista ?
Egy iraki ( afgán ) aki Irakban ( Afganisztánban ) amerikai katonát támad meg a világsajtó szerint terrorista.
Felháborító hogy oda mennek a világ másik végére a jó amerikai katonák osztani az észt és van olyan helyi lakos akinek ez nem tetszik... aztán visszalő.
Nem kéne b*szogatni az arabokat. Nem kéne ideológiát odavinni és az olajukat ellopni.
Az európaiak kezdték a gyarmatosítást, mi pofázunk bele mindenkinek a magánéletébe. Éljen mindenki úgy a saját földjén ahogy ő szeretne. Az ún. terrorizmus szélsőséges formája az emberekre kényszerített rendszer elleni tiltakozásnak.
ebben egyetertek teljesen hogy az arabok lazadnak,es igazuk van. de szerintem minden merenyletet nem az arabok kovetnek el,sztem amerika is osszehozott egy par merenyletet... pl ikertornyok.. 2-3ezer emberrel kevesebb volt aznap az epuletben... ez szerintem nem teljesen veletlen,nameg 9.11
mit gondoltok?
"Nem kéne b*szogatni az arabokat. Nem kéne ideológiát odavinni és az olajukat ellopni.
Az európaiak kezdték a gyarmatosítást, "
Ki lopja el az olajukat? Hol vannak európai gyarmatok az iszlám területen?
"ebben egyetertek teljesen hogy az arabok lazadnak,es igazuk van. "
Miért kellene lázadniuk?
Ti valamit nagyon nem értetek szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!