Mit gondoltok errol? (bovebben lent)
Hát... a megtartanád az azt jelentené, hogy nem veteted el, vagy azt h te=szüleid "nevelnéd?
Egyetértek azzal, hogy az utóbbbi oltári nagy hülyeség lenne, bár ismerek pozitív példát is rá.
Nem helyeslem az abortuszt,de ennyi idősen...
Nekem még nem is járt a szexen a fejem, vagyis még csak a fejem járt arra, akkor is úgy, hogy "Atya Isten, AZ hogy fog oda beférni, amikor egy tampont sem tudok felrakni"
Bár én a menzeszemet is a 15. szülinapomra "kaptam".
Tehát szerintem méga felelősségteljes szex is korai ilyenkor.
Mivel a kérdés csak elméleti, szerintem helyesen gondolkodsz, mert ezek szerint véllalnád a tetteid következményét, én ennyi idősen, és még sokáig őgy gondoltam a gyerek érdekében, nem maradna velem (elméletben, mert ugye még akkor nem éltem nemi életet), mert csak utálni tudnám, nekem később alakultak ki az ösztöneim (19 körül),de tudtam, hogy elvileg akkor sem vállalhatnám még a babát, ezért meg is tettem mindent, hogy ne legyek terhes.
Pedig volt gumiszakadás--–72 órás is...
Amúgy természetes agyalni...csak ne legyen valóságos, mert elméletben könnyű átvenni ezeket a dolgokat, de az éles helyzetet nem kívánom senkinek. Én baromira vágyom már egy babára, de ha mégis itt lenne a pocakomban, enm tudom mi lenne, mert sajnos az anyagi háttér és a munkahelyem miatt kell várni még kb 1 évet..
24/L
Köszönöm a lepontozást. Ebből is látszik az érettséged. Én 33 éves vagyok, és két gyerek édesanyja. Hidd, el, sokszor én sem érzem magam érettnek az anyaságra. 15 évesen én is azt gondoltam milyen jó buli egy gyerek, és én olyan jó anya lennék. Én továbbra is azt mondom hogy élj, élvezd ki hogy önálló vagy, oda mész ahová és amikor akarsz, akkor kelsz, akkor fekszel, azt csinálsz amit szeretnél, mert ha gyereked lesz, mindez megszűnik, mert onnantól már nem te számítasz hanem a gyereked, és ez sokszotr nehéz, bár gyönyörű feladat.
És azt is fenntartom, hogy nagyon fiatal vagy még a szexhez, ami előfeltétele ugye a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!