Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok errol Mega Pro...

Mit gondoltok errol Mega Pro MASSIVE 1100 (gainer)? Bovebben alul.

Figyelt kérdés

[link]

Itt talalhato rola leiras. 16 eves vagyok, 2 honapja edzek, otthol. El akarnak kezdeni vmit szedni, viszont nincs sok penzem.

2011. márc. 12. 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
étrend nélkül nem ér semmit! gondolom az meg nincs
2011. márc. 12. 21:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Mire gondolnal pontosan?
2011. márc. 12. 21:48
 3/11 A kérdező kommentje:
gondolsz.. bocs elirtam
2011. márc. 12. 21:49
 4/11 Vadmeggy ***** válasza:
Otthoni edzéssel nem nagyon fogsz látványos eredményeket érni, így én ezt a pénzt inkább kondibérletre illetve fehérjére költeném. Az ára alapján jó szar lehet. Én nem vennék akármilyen gyártótól tömegnövelőt... Szerintem azért ilyen olcsó, mert egy rakás szar
2011. márc. 12. 21:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Akk mit ajanlatok? deh vmi kifizethetot :D
2011. márc. 12. 21:51
 6/11 Vadmeggy ***** válasza:
Szerintem kezdetnek egy edzés utáni fehérje+dextróz turmix elég lenne, én így kezdtem 1.5 éve kisebb nagyobb kihagyásokkal. Kezdetben nem figyeltem az étkezésre és csak heti 2 edzésem volt, de így is sikerült egy viszonylag sportos alkatot létrehoznom. Most, hogy anyagilag megtehetem odafigyelek a kajára plusz fehérje/vitamin/ásványi anyag ot szedek. Nem nagyon látom értelmét az olcsó tömegnövelőknek, mert kicsi a fehérjetartalma és nem ér sokat. Ha mindenképpen tömegnövelőt szeretnél, akkor vegyél jumbot!
2011. márc. 12. 21:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Akk azt mondjatok h inkabb feherjet szedjek?
2011. márc. 12. 22:01
 8/11 Vadmeggy ***** válasza:

Igen. [link]

Én most vettem ilyet és meg vagyok vele elégedve. Ha csak edzés után fogyasztod az fél évet jelent heti három edzéssel számolva. Ne felejts el szénhidrátot tenni a turmixodba.

2011. márc. 12. 22:04
 9/11 A kérdező kommentje:

Volumass 35 professional

Errol mit gondoltok, 1par haverom ezt szedi.

2011. márc. 12. 22:31
 10/11 clint ***** válasza:
megfelel. Bár én is inkább egy proteinre szavaznék szölőcukorral.
2011. márc. 13. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!