Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Istenem, nagyon nagyokat...

Istenem, nagyon nagyokat bűnöztem ma most ez baj? Elcsesztem?

Figyelt kérdés

reggeli: tojás rántotta olaj nélkül egy rozskenyérrel

utána egy linzert

ebédre egy fél merőkanál töltött paprika egy gombóccal és egy rozskenyérrel

Most ettem meggyes sütit majd 3 evőkanál nokedlit csirkepörkölttel.Szörnyen érzem magam.Ez hány kalória lehetett 1500 az alapanyagcserém.Azt nem léptem túl igaz?

lebszó hozzászólásokat nem kérek

2012. júl. 8. 18:23
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
hogy miért nem halnak már ki ezek a "bűnöztem" emberek egyszerűen fel nem foghatom
2012. júl. 8. 20:26
 22/35 anonim ***** válasza:

Ha már egyszer lefogytál számolás nélkül, vagy akárhogyan, ergo sikerült már, akkor minek hallgatsz másra??

Ezek szerint tudod magadtól is.

2012. júl. 8. 20:36
 23/35 A kérdező kommentje:
mert itt azt mondták hogy az nem volt egészséges.Pedig mindenből ettem csak kevesebbet
2012. júl. 8. 20:39
 24/35 anonim ***** válasza:
Jól van egyre okosabb vagy.
2012. júl. 8. 20:40
 25/35 A kérdező kommentje:
most ezt megint mire mondod?
2012. júl. 8. 20:43
 26/35 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz már velük!

Képzeld, én is mindenből eszek, csak kevesebbet, és szépen lefogytam, és semmi bajom.

Sőt, eddig mindig magas volt a vérnyomásom, és most mérte a doki pár napja, már normális. Végre.

Szóval, ha neked bevált valami, akkor ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak mások.

Ezen az oldalon amúgy is elég elvetemül fogyókúrázók vannak...

Én pl. még a "tilos, jó ég, borzalom, jajj..." édességet is ettem/eszem (mértékkel), és még mindig élek...

2012. júl. 8. 20:45
 27/35 anonim ***** válasza:
Egyél napi 1-szer.
2012. júl. 8. 20:47
 28/35 anonim ***** válasza:

Már bocs, de mi a búbanátos francnak írsz ide, ha mindenki véleménye rossz?

Te is tudod, hogy túlzabáltad magad, de ezzel nincs semmi gond, mindenkivel megesik. Holnaptól jobban nyomd az edzést és figyelj mit eszel! De az a holnap tényleg holnap legyen!

Amúgy bocs, de ilyen egészségtelen vackokhoz tök mindegy, hogy rozs vagy fehér vagy búza stb. kenyeret eszel. Sőt az lenne a legjobb ha kevesebb kenyeret ennél.

2012. júl. 8. 21:27
 29/35 A kérdező kommentje:
mégis kit szóltam le a válaszáért?!
2012. júl. 8. 21:31
 30/35 anonim ***** válasza:
Nem akartalak megsérteni, arra gondoltam akit lebunkóztál. Elhiszem, hogy nem vagy vicces kedvedben, de holnap tessék komolyan venni a dolgokat és nem lesz baj!
2012. júl. 8. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!