Istenem, nagyon nagyokat bűnöztem ma most ez baj? Elcsesztem?
reggeli: tojás rántotta olaj nélkül egy rozskenyérrel
utána egy linzert
ebédre egy fél merőkanál töltött paprika egy gombóccal és egy rozskenyérrel
Most ettem meggyes sütit majd 3 evőkanál nokedlit csirkepörkölttel.Szörnyen érzem magam.Ez hány kalória lehetett 1500 az alapanyagcserém.Azt nem léptem túl igaz?
lebszó hozzászólásokat nem kérek
Ha már egyszer lefogytál számolás nélkül, vagy akárhogyan, ergo sikerült már, akkor minek hallgatsz másra??
Ezek szerint tudod magadtól is.
Ne foglalkozz már velük!
Képzeld, én is mindenből eszek, csak kevesebbet, és szépen lefogytam, és semmi bajom.
Sőt, eddig mindig magas volt a vérnyomásom, és most mérte a doki pár napja, már normális. Végre.
Szóval, ha neked bevált valami, akkor ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak mások.
Ezen az oldalon amúgy is elég elvetemül fogyókúrázók vannak...
Én pl. még a "tilos, jó ég, borzalom, jajj..." édességet is ettem/eszem (mértékkel), és még mindig élek...
Már bocs, de mi a búbanátos francnak írsz ide, ha mindenki véleménye rossz?
Te is tudod, hogy túlzabáltad magad, de ezzel nincs semmi gond, mindenkivel megesik. Holnaptól jobban nyomd az edzést és figyelj mit eszel! De az a holnap tényleg holnap legyen!
Amúgy bocs, de ilyen egészségtelen vackokhoz tök mindegy, hogy rozs vagy fehér vagy búza stb. kenyeret eszel. Sőt az lenne a legjobb ha kevesebb kenyeret ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!