Ma HATALMASAT bűnöztem! Mit csináljak?
Reggel ettem zabpelyhet
Utána 2 palacsintát
Délutánt kefírt,paradicsomot,1 rozskenyeret
Fél órája rám tört az éhségroham és megettem még 3 palacsintát + egy sajtos kiflit.Szörnyen érzem magam.
Holnap lesz 3 hete hogy fogyózom és eddig 2 kiló ment le rólam. Most elbsztam????
Ne hagyd az egész fogyókúrát, de ne vonj meg magadtól mindent teljesen.
Azért tört rád valószínűleg ez a falási roham, mert éhes vagy, vagy legalábbis az édesség már nagyon hiányzott.
Ha bizonyos időközönként (mondjuk hetente, másfél hetente) megengedsz magadnak MÉRTÉKKEL édességet is, akkor ilyen rohamok nem törnek rád.
Semmi bajod nem lesz egyébként egy naptól, holnaptól folytasd a MÉRTÉKLETES étkezést (ami nem egyenlő az éhezéssel, de még az édesség, vagy más, általad kedvelt ételek teljes megvonásával sem!!), és nem lesz semmi gond!
Jaj, de bírom az ilyen kérdéseket.. Igen, elba**tad.. Ti normálisak vagytok, őszintén?
Én is fogyózok, de azért álljon már meg a menet.. Úgy tervezed, hogy a madáreleségnek való napi étrendedtől lefogysz, és utána? Egész életedben, a hátralevő sokszor 10 évedben mindig ilyen kaján fogsz élni? SOSE fogsz megengedni magadnak 3 palacsintát, se egy vendégségben/buliban/nyaraláson? Mert ha ezt tervezed, akkor tényleg sajnállak. De ezzel vigyázz, mert ha hozzászoktatod ehhez a fajta étkezéshez a szervezeted, akkor valahányszor "bűnözöl" (mint most), a dupláját fogod visszahízni.
Nekem hál'istennek keveset kell fogynom (4 kilót mindössze, 53 kiló voltam, 48 szeretnék lenni), de remekül megy, elmondjam, hogy? 2 hete csinálom, annyit változtattam mindössze, hogy kisebb adagokat eszem (ugyanúgy belefér nasi, pizza, édesség, csak kisebb adagokban), többször eszem keveset, lefekvés előtt pár órával nem eszem már, illetve 1-2 naponta aerobikozok videóra 1 órát. Most vagyok 50 kiló, és sok-sok centivel kevesebb. Ennyi. Nem a kaját, nasit kell megvonni, értsétek meg, csak a mértéket tartani. Úgysem tudod ezt egész életedben csinálni, hogy madárkaja adagokon élsz.. És ha elmentek egy étterembe, vagy bármi? Akkor se eszel majd? Nem értem ezt, komolyan mondom. Nagyszerű táptalaja a jojó effektusnak.
Még valami: ne a kilókat nézd, hanem a centiket. Nem tudom, mozogsz-e valamit, de ha így eszel, és nem mozogsz, izomból fogsz fogyni elsősorban. Ha mozogsz rendszeresen, akkor az izmaid tudni fogják, hogy szükség van rájuk, szép feszes leszel, kilóban kevesebbet fogsz fogyni (lassabban, de biztosabban), zsírból többet - mérd magad centiméterrel, az 1000-szer többet ér. AZ mutatja meg a valós fogyást, nem a kilók - az esetedben a víz,- illetve izomveszteségből is adódhat.
Ne így csináld ezt az egészet. És egyél rendesen.
Hány centi vagy? Mert nem mindegy.
De szerintem fogadd meg a tanácsaimat, ne ilyen módszerrel csináld,m ahogy most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!