Bűnöztem, nem sokat, de mégis. Holnap kevesebb kcal-t egyek mint eddig, vagy ugyanúgy folytassam?
Mit jelent, hogy bűnöztél? Mit és mennyit ettél ma és máskor? Milyen időközönként fordul elő, hogy bűnözöl?
Ezek nélkül nehéz válaszolni, de ha nem nagy bűnözésről van szó (pl. 1 tábla csoki elfogyasztása), akkor én folytatnám ugyanúgy.
Pár darab háztartási keksz,egy marék csipsz,fél doboz 2%-os sör,kb. egyharmad túrórudi,1 kis szelet házipizza és valami habcsóksütiizé fele. Ezeket a délután folyamán ettem több részletben.
Normál napjaimon zabpelyhet,gyümölcsöket,zöldségeket,joghurtot,túrót,tojást eszem + ebédre amit a szüleim főznek. Kb. 1700 kcal körül és heti 6x sportolok,csak minimális zsírt szeretnék ledolgozni,inkább izmot akarok felszedni. Legutoljára ilyen "rossz-evős" napom 1 héttel ezelőtt volt :/
Ez a nagy hibája annak, ha valaki kalóriát számolgat...
Az életed egy merő lelkizés lesz a kalóriák körül...
Hát... megtörtént és ennyi. Ne foglalkozz vele. :D
Én tegnap is bűnöztem, megettem kakaós palacsintát, és ma még is kevesebbet mutatott a mérleg fél kilóval. (Igaz én ma reggel bőven ledolgoztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!