A ketogén diéta alatt lehet túrót enni? Mi a véleményetek erről a diétáról?
Én ezt csinálom 8 napja és (mondjuk gyorsan), de már 3 kg-ot fogytam. Megeszem a rendes kcal mennyiséget, nem érzem, hogy koplalnék. Nem érzek fáradtságot se, meg semmi.
Szerintetek?
Igazából nagyon alacsony ch-t viszek be minden nap, ez a lényege.
centire is fogytam, aminek nagyon örülök. No meg a súlynak is. E mellett kondiba járok és kardiózók is. Remélem, hogy nem mondjátok rá, hogy koplalás.
Amúgy meg ég jó pár kilót szeretnék fogyni, de a BMI szerint normálba tartozom (csak a felső határához közel vagyok mondjuk...).
A szénhidráttöltést hogyan csináljam majd meg, ha érzem hogy lassulni kezd az anyagcserém?
Az a 3kg nem zsír, nehogy téves ábrándjaid legyenek :D A szénhidrátmegvonással a megkötött víz is kiürül - mivel a szénhidrátok fogyasztása megköt vizet a testben. Ez akár 2 kilogramm is lehet! 1 kilo meg lejön bárkiről ha pisil és kakil egyet.
8 napja csinálod, ne várd, hogy a következő hetekben is ennyi lesz. Főleg azért ne, mert a ketogén diétát azoknak szokás csinálni, akik kúraszerűen akarnak szálkásodni, mint pl. a testépítő bajnokok. Náluk fontos, hogy a víz ne kötődjön meg az izmok mellett, mert az rontja a szálkásság látszatát.
Ha te nem vagy testépítő bajnok, akkor totál hülyeség, amit csinálsz. A szénhidrátokat MUSZÁJ fogyasztani! Ez adja az energiát az agynak, a testednek, mindennek. Plusz az felel az anyagcsere sebességének fenntartásáért is! Tehát ha te elhagyod huzamos ideig a ch-t, akkor le fog lassulni és megáll a fogyásod...
Inkább számold át újra a kalóriákat és iktass be alacsony GI indexű ch-t, mint rizs, teljes kiőrlésű dolgok, zabpehely, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!