Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Tejfel diétáról hallott valaki?

Tejfel diétáról hallott valaki?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Tetszeni fog neked. :)

[link]

2012. jan. 16. 09:33
 2/8 A kérdező kommentje:
derosszzz...! na aki ilyet ír (a cikk írója) olyannak szoktam mondani, hogy ha itt és most leszúrom, akkor percek alatt 5-6 kilóval könnyebb lesz!
2012. jan. 16. 09:55
 3/8 Andizsuzsi ***** válasza:

A 15. napig akár 20 kg-os fogyás is elérhető.

Az napi közel másfél kiló. Ha ez után a diéta után fel tudnék kelni az ágyból és el bírnék vánszorogni a mérlegig.

2012. jan. 16. 10:42
 4/8 A kérdező kommentje:
vinne a mentős :D elég durvának tűnik. nem tudom, Afrikában van ilyen fogyás? tehát még ott is lassabb ütemben fogynak szerintem, pedig ott nincs megállás.. ott nem jön a mentő és teszik infúzióra.
2012. jan. 16. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Tejfel-diéta... ez majdnem annyira abszurd mint az Atkins diéta, amitől én speciel bálna méretűre híznék, pedig sose voltam egy hízékony fajta.
2012. jan. 16. 15:21
 6/8 A kérdező kommentje:
miért híznál atkins papával? nem akkor hízol, ha sokat eszel?
2012. jan. 16. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Atkins papa zsíros-húsos felhozatalától híznék... anyámnak meg hazavágta a veséjét. :( Tipikus divat-diéta típus, semmire nem jó.
2012. jan. 17. 08:04
 8/8 A kérdező kommentje:

érdekes.. egészséges ember veséje bírja a hús fogyasztást, mert egészséges.

továbbá egészséges ember nem hízik a hústól, mert mértékkel táplálkozik és mozog.

és akkor én nem támogatom az Atkins-t, ezeket úgy írtam.

2012. jan. 23. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!