Hallott e már valaki a P57 Hoodia fogyókúrás kapszuláról?
Ha lenne eredmény, nem lenne már kövér ember.
Szerinted?
Először is ,nem biztos,hogy mindenkinek a pénztárcája megengedi,hogy 5000ft-ot kiadjon bár bogyóért ha véletlen nem hat, meg minél több tapasztalatot , véleményt olvas az ember erről a termékről annál inkább el tudja dönteni,hogy vegye e vagy sem .
NEM?????
de
a tapasztalatok azt mutatják hogy valakinek hat meg valakiken semmit. nincs semmire se garancia, én meg iszonyat szkeptikusan állok a témához...
ha hat akkor se vagy előrébb, csökken az étvágy, elvagy 5-600 kcal-al egy nap, bebukod az izmaidat, veszítesz egy csomó vizet, és utána persze zsírt égetsz. a végeredmény viszont olyan is lesz, sokan panaszkodnak hogy viszonylag alacsony súlynál is narancsbőrösek, meg hogyan lehetne feszesíteni, formálni... ha nem koplaltak volna akkor az izmok mérete nem csökkent volna drasztikusan, a fogyó végén a testzsír százalék alacsonyabb lenne, és lenne min kifeszüljön a bőr....
ha nem hat akkor meg értelem szerűen ott vagy ahol elkezdted...
az étvágycsökkentők alkalmazása akkor lehet jó döntés ha orvosi javaslatra extrém túlsúly leküzdése a cél. értsd 100+ kiló
óóóóó
Értelek.
Én is kételkedem mindenben ezért nem ugrok bele azonnal minden hülyeségbe csak ha már ezerszer meg győződtem róla hogy jó vagy hatásos.
Köszönöm a válaszod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!